طراحی قالب وردپرس، چرا و چگونه؟!
یکی از مهمترین عواملی که اکثر کسب و کارهای اینترنتی موفق را از رقبایشان متمایز میکند، بدون شک وبسایت آنها است. پایه کسب و کار اینترنتی، پیدا کردن مشتریان بالقوه از مکانهای مختلف و تبدیل کردن آنها به مشتریان ثابت و دائمی است. این رویه بدون داشتن وبسایتی مناسب که هم در حوزه محتوا و هم در حوزه طراحی پیشتاز باشد عملا غیر ممکن است. اگر شما نیز میخواهید به طور حرفهای وارد بازار کار دیجیتال شوید به طراحی قالب وردپرس نیاز پیدا خواهید کرد. میپرسید چرا؟ در ادامه مقاله همراه ما باشید تا با دلایل و همچنین روش آن آشنا شوید.
قالب آماده یا قالب اختصاصی؟
فراموش نکنید که رمز موفقیت کسب و کارهای مدرن در نوآوری است و استفاده از قالبهای آماده تا حد زیادی به این قضیه آسیب میزند.
اولین چیزی که مشتری در بازدید از سایت شما به دست میآورد، حس متفاوتی است که نشانگر برند و اعتبار شما است. دقیقا همین حس است که باعث اعتماد مشتری به برند شما شده و درنهایت منجر به خرید میشود. حال فرض کنید که مشتری یاد شده، قبل از ورود به سایت شما، باصدها یا بلکه هزاران سایت مشابه شما از لحاظ ساختاری مواجه شده باشد. قطعا چنین مشتری اعتماد کافی و تجربه خریدی متفاوت را از سایت شما به یاد نخواهد داشت. نتیجه آن که یا وبسایت شما را بسته و به گشت و گذار اینترنتی خود ادامه میدهد و یا در بهترین حالت با یکبار خرید وبسایت شما را فراموش خواهد کرد و دیگر باید با باشگاه مشتریان خود خداحافظی کنید!
آیا کد نویسی سخت و زیادی برای طراحی قالب وردپرس نیاز است؟
خبر خوب اینکه طراحی قالب وردپرس به مهارت کدنویسی پیچیده ای نیاز ندارد. ممکن است شما اصلا به کدنویسی علاقه ای نداشته باشید و ترجیح دهید قید وبسایتی متفاوت را بزنید و از قالبی آماده برای سایت خود استفاده کنید. اما به دلایل زیر این کار را به شما پیشنهاد نمیکنیم:
تغییر در قسمتی از قالب که مطلوب شما نیست
اگر در آینده تصمیم به تغییر بخشی از قالب خود به هر دلیلی نظیر افزایش ترافیک سایت و جوابگو نبودن بخشی از آن بگیرید، مطمئنا کار کردن با قالبی که خود ساختهاید بسیار راحت تر از کار کردن با قالبهای آماده است. ممکن است بگویید که افزونههای موجود به خوبی از پس این کار بر میآیند. ولی از ما به شما نصیحت که این افزونهها در خیلی از موارد کارآمد نیستند. پس اگر تا به حال با این افزونهها کار میکردید و به مشکلی برنخوردید، مطمئن باشید در آینده و در مواجهه با حالتهای مختلف کار به همین سادگی نخواهد بود.
هزینه حرف اول و آخر را می زند!
فرض کنید شما یک قالب آماده خریداری کردهاید و مشغول رفع نیازهای اینترنتی خود از این طریق هستید. حال با توجه به عوامل گوناگونی نظیر آنچه در بالا بیان شد، تصمیم به تغییر بخشی از این قالب میگیرید، قطعا در این مرحله نیز نیاز به خرج کردن مبلغی برای ارتقا بخش مربوطه پیدا میکنید. این رویه پیوسته ادامه دارد و شما برای تغییرات در سایت خود دائما به مبالغی برای خرید افزونههای تخصصی یا سپردن کار به افراد خبره نیاز پیدا میکنید. حال اگر یکبار در همان ابتدا طراحی قالب خود را انجام میدادید دیگر نیازی به این همه هزینههای متفاوت در مقاطع مختلف نبود.
در آخر نیز باید گفت که با توجه به نیاز نبودن دانش برنامه نویسی پیچیده برای کدنویسی قالب وردپرس و باز بودن دست صاحب وبسایت برای تغییرات مد نظر و همچنین نیاز به تجربه کاربری متفاوت و خاص مشتری هنگام مراجعه به وبسایت برای برند سازی و اعتماد مشتریان، طراحی قالب وردپرس مهارتی است که به عنوان صاحب یک کسب و کار آنلاین باید آن را فرا بگیرید. در سایر مقالات آرنیکاوب همراه ما باشید تا بیشتر با این مهارت کاربردی آشنا شوید.