خدمات طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ

بررسی بهترین صفحه‌ سازهای وردپرس و ویژگی‌های آن‌ها

تنوع و جذابیت سایت‌های اینترنتی باعث شده است که کسب‌وکارها در هر زمینه‌ای که مشغول به فعالیت هستند به دنبال ساخت بهترین و زیباترین سایت‌ها باشند تا در بازار رقابت پیروز شوند. همان‌طور که می‌دانید شکل ظاهری یک سایت یا درواقع همان قالب آن، مهم‌ترین بخش یک سایت محسوب می‌شود و در جذب مخاطب بسیار تأثیرگذار است. بنابراین طراحی قالب یک وب‌سایت امری قابل‌توجه است و نیاز به دقت و مهارت بالایی دارد. استفاده از صفحه‌سازها بهترین گزینه برای دستیابی به این هدف است. ما در این مطلب آرنیکاوب قصد داریم که با بررسی بهترین صفحه‌ سازهای وردپرس شما را در ساخت یک وب‌سایت جذاب و ایده‌آل یاری کنیم.

صفحه ساز وردپرس چیست؟

گسترش فعالیت وردپرس در وب‌سایت‌های شرکتی و فروشگاهی سبب سهولت در ساخت صفحات وب شده است. تا پیش از این اتفاق، صفحه سازی و طراحی قالب یک سایت تنها توسط برنامه‌نویس وب امکان‌پذیر بود. همچنین برای ویرایش و اعمال تغییرات در سایت نیز وجود یک طراح متخصص الزامی بود. اما در حال حاضر وردپرس با امکانات بسیار زیادی که در اختیارکاربرانش قرار می‌دهد کار را برای آن‌ها بسیار آسان کرده است. به این صورت که شما می‌توانید به کمک قالب‌های وردپرس در کمتر از چند دقیقه، صفحه‌ی موردنظر خود را ایجاد کنید و این امر تنها از طریق صفحه سازهای وردپرس امکان‌پذیر خواهد بود. وردپرس دارای تعداد زیادی صفحه ساز است که ما قصد داریم در این مطلب به معرفی بهترین و پرطرفدارترین آن‌ها بپردازیم.

صفحه ساز وردپرس چیست؟

بررسی بهترین صفحه‌ سازهای وردپرس

صفحه ساز المنتور

صفحه ساز المنتور را می‌توان به عنوان یکی از بهترین صفحه‌ سازهای وردپرس معرفی کرد. از آن‌جا که این صفحه ساز دارای امکانات پیشرفته و رابط ­کاربری ساده و کاربرپسند است، این فرصت را در اختیار کاربر قرار می‌دهد تا صفحات دلخواه خود را به بهترین شکل ممکن ایجاد کند. المنتور دارای دو نسخه رایگان و پرمیوم می‌باشد و تاکنون نسخه رایگان آن پنج میلیون نصب فعال را به همراه داشته است. این صفحه ساز سرعت بسیار بالایی دارد و کار کردن با آن تنها با کشیدن و رها کردن عناصر امکان‌پذیر است. یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های صفحه ساز المنتور، کتابخانه است و درون آن می‌توان تعداد بسیاری طرح از پیش آماده شده را انتخاب و استفاده کرد. دیگر ویژگی‌های این صفحه ساز معروف شامل موارد زیر می‌شود:

  • سرعت بالا
  • تنوع بالای ادان‌ها
  • قابلیت طراحی تنها با کشیدن و رهاکردن
  • امکان ریسپانسیو شدن
  • دارای تعداد زیادی قالب‌های آماده
  • امکان تغییر و افزودن کدهای css
  • اوپن سورس
  • دارای نسخه رایگان
  • سازگاربودن با افزونه چند زبانه
  • قابلیت تعمیر و نگهداری

 کاربردی ترین صفحه سازهای وردپرس

صفحه ساز دیوی بیلدر

صفحه ساز محبوب دیوی بیلدر اگرچه برای قالب دیوی طراحی شده است اما به عنوان یک افزونه مستقل نیز کاربرد دارد. این افزونه به کاربر کمک می کند تا هر صفحه دلخواهی را برای سایت خود ایجاد نماید. این صفحه ساز قابلیت ویرایش صفحات در بخش مدیریت سایت و ظاهر آن را دارد. دیوی دارای بیش از ۴۵ المان است. تنوع قالب‌­ها و رابط­ کاربری جذاب از دیگر مزیت­‌های صفحه ساز دیوی محسوب می‌­شود. موارد زیر مهم­ترین ویژگی­‌های صفحه ساز دیوی بیلدر می‌باشد.

  • قابلیت طراحی تنها با کشیدن و رهاکردن
  • امکان طراحی و ویرایش در مدیریت سایت و ظاهر قالب
  • رابط­ کاربری ساده و جذاب
  • دارای انعطاف­پذیری بالا
  • قابلیت ریسپانسیو بودن
  • دارای بیش از 20 قالب آماده
  • امکان افزودن کدهای css
حتما بخوانید: لندینگ پیج چیست؟

صفحه سازهای وردپرس

صفحه ساز Themify

این صفحه ساز نیز یکی از بهترین صفحه سازهای وردپرس است و توسط شرکت Themify طراحی و ایجاد شده است. صفحه ساز Themify در ابتدا تنها بر روی قالب­‌های این شرکت قابل­ اجرا بود اما در حال حاضر بر روی اکثر قالب­‌ها بدون هیچ مشکلی کار می‌­کند. این افزونه قدرتمند به کاربر فرصت می‌­دهد تا به آسانی سایت مورد نظر خود را طراحی کند. این افزونه در قسمت مدیریت سایت و ظاهر آن به خوبی کار می‌­کند و تنها با کشیدن و رها کردن المان­‌ها می­‌توان آن­‌ها را به صفحه اضافه کرد.

مهم­ترین ویژگی­‌ها:

  • قابلیت طراحی آسان
  • قابلیت ریسپانسیو بودن
  • قابلیت افزودن کدهای css
  • دارای حدود 40 قالب آماده
  • امکان ویرایش در بخش ظاهر و مدیریت سایت

سایت سازهای وردپرس

صفحه ساز WPBakery

ویژوال کامپوزر به دلیل رابط­ کاربری ساده و کاربردی از محبوبیت بسیار بالایی نزد کاربران برخوردار است. این افزونه نیز مانند دو افزونه قبلی امکان ویرایش در قسمت مدیریت سایت و ظاهر آن را به کاربر می­‌دهد. افزونه WPBakery از طرفداران بسیاری در کدکنیون (CodeCanyon) است و تا به حال حدود 380 هزار نسخه از آن فروخته شده است. همچنین می‌­توان از طریق کدهای css  و جاوا اسکریپت قابلیت­‌های زیادی را به سایت خود اضافه کرد. این افزونه دارای بیش از 40 المان و حدود 80 قالب می‌­باشد که استفاده از آن‌­ها به سادگی امکان­‌پذیر است. ویژوال کامپوزر با افزونه­‌های ووکامرس و WPML نیز سازگار است. از دیگر ویژگی­‌های آن می‌توان به تنوع در ادان‌ها و قابلیت ریسپانسیو بودن اشاره کرد.

صفحه ساز

صفحه ساز Beaver

Beaver دارای هزاران قالب از پیش ساخته شده است و این ویژگی باعث محبوبیت این افزونه شده است. جالب است بدانید که قالب‌های آماده این صفحه ساز این امکان را به کاربر می‌دهد تا بدون هیچ طراحی و تنها با جایگذاری متن و تصاویر خود، سایتشان را ایجاد کنند. این افزونه تنها بر روی ظاهر سایت متمرکز است و امکان نظارت بر تغییرات اعمالی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. صفحه ساز Beaver از سرعت بسیار خوبی برخوردار است و رابط کاربری جذابی نیز دارد. کار کردن با این افزونه بسیار ساده و راحت است و تنها با عمل کشیدن و رها کردن المان‌ها صورت می‌پذیرد. این صفحه ساز نیز مانند سایر صفحه سازهای معرفی شده این امکان را به کاربر می­‌دهد تا با افزودن کدهای css اقدام به تغییر ظاهر سایت خود نماید و همچنین قابلیت ریسپانسیو شدن را نیز دارد.

معرفی صفحه سازهای وردپرس و ویژگی های آنها

سخن آخر

همان‌طور که گفته شد استفاده از بهترین صفحه سازهای وردپرس به شما این امکان را می‌دهد تا در وقت و هزینه خود صرفه‌جویی کنید؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود پیش از انتخاب هر یک از افزونه‌های معرفی شده، نیازها و علایق خود را واکاوی کرده و سپس اقدام به خرید صفحه ساز مورد نیاز خود نمایید. بررسی بهترین صفحه‌ سازهای وردپرس به شما کمک می­‌کند تا بتوانید برحسب نیاز خود از امکانات افزونه­‌ها بهرمند شوید.

 

خواندن مطالب زیر را نیز به شما پیشنهاد میکنیم:

پرسش و پاسخ، نظر

سوال یا نظری دارید؟ بنویسید و ارسال کنید.

طراحی شده توسط تیم توسعه و طراحی آرنیکاوب
×