خدمات طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ

آیا می‌دانید مزایا و معایب افیلیت مارکتینگ چیست؟!

این روزها راه‌های زیادی برای کسب درآمد از دنیای دیجیتال وجود دارد که یکی از آن‌ها، افیلیت مارکتینگ نام دارد. در این کار که شراکت در فروش نیز نامیده می‌شود، شما به عنوان همکار، محصولات یک برند را به مشتریان معرفی می‌کنید و بدون نیاز به سرمایه، در قبال فروش هر محصول، پورسانت دریافت می‌کنید. در این مقاله، قصد داریم درباره مفهوم، مزایا و معایب افیلیت مارکتینگ، صحبت کنیم. اگر این روزها قصد راه‌اندازی یک شغل دیجیتال دارید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب همراهمان باشید.

منظور از افیلیت مارکتینگ چیست؟

قبل از آن‌که به سراغ شرح مزایا و معایب افیلیت مارکتینگ برویم، بهتر است در ابتدا به طور کامل با این مفهوم آشنا شوید. در این نوع کسب و کارها، این فرصت در اختیار شما قرار می‌گیرد که بدون نیاز به سرمایه، به درآمد برسید. شاید در ابتدا این موضوع کمی برایتان عجیب باشد، اما در ادامه بیشتر درمورد روش کار توضیح می‌دهیم تا شک و شبه‌ای باقی نماند! در این دسته از مشاغل که به عنوان شراکت در فروش معرفی می‌شوند، لازم است با شرکت‌های بزرگ و برندهای معتبر قرارداد ببندید و بابت معرفی مشتریان جدید و یا فروش محصول، پورسانت دریافت کنید.

البته راه‌های مختلفی برای رسیدن به درآمد از این طریق وجود دارد. اما موضوعی که در تمام این روش‌ها مشترک است، الزام عضویت در یک سیستم افیلیت می‌باشد. به عنوان مثال، فروشگاه بزرگ اینترنتی دیجی‌کالا یکی از نمونه‌های بارز فعال در این حوزه است. یکی از راه‌هایی که می‌تواند برای شما منجر به کسب درآمد شود، این است که برای خود یک سایت و یا صفحه‌ای در شبکه‌های مجازی راه‌اندازی کنید و از طریق بازاریابی دیجیتال، برای محصولات شرکت موردنظرتان جذب مشتری نمایید. بدون شک اگر کانال فروش مناسب را انتخاب کرده و با مقوله دیجیتال مارکتینگ نیز آشنایی داشته باشید، به درآمد قابل توجهی در این زمینه خواهید رسید. خوب است بدانید که برخی افراد از این راه، به درآمدهای چند ده میلیونی می‌رسند؛ بدون آن‌که مبلغی را سرمایه‌گذاری کرده باشند.

افیلیت مارکتینگ چیست

مزایا و  معایب افیلیت مارکتینگ

در ادامه به بررسی مزایا و معایب افیلیت مارکتینگ می‌پردازیم.

 

مزایای افیلیت مارکتینگ چیست؟

باتوجه به اینکه امروزه افراد زیادی رو به اشتغال در افیلیت مارکتینگ آورده‌اند، می‌توان به این نتیجه رسید که این دسته از مشاغل مزایای زیادی در پی دارند. در این بخش شما را با چند مورد از مهم‌ترین مزیت‌های آن آشنا می‌کنیم.

بی‌نیازی از تامین یا تولید محصول

یکی از مراحل سخت هر کسب و کاری، تولید یا تامین محصول است. زمانی که شما به مشاغل همکاری در فروش روی می‌آورید، دیگر لازم نیست مدام به دنبال تامین محصول باشید و هزینه‌های مربوط به نگهداری، حمل و نقل، تولید و… به عهده مجموعه‌ای است که قرارداد همکاری با آن بسته‌اید. وظیفه‌ای که شما در این شغل بر عهده دارید این است که چند محصول را برگزیند و در شبکه‌های بازاریابی که در اختیار دارید، تبلیغ کنید و به فروش برسانید.

البته افرادی که به مرور زمان در این زمینه پیشرفت می‌کنند، پس از مدتی به یک دفتر کار فیزیکی و چند نیروی کار نیازمند می‌شوند. اما به هر حال می‌توانید دفتر فروش مجازی خود را همواره داشته باشید و اگر به هر دلیل مایل به راه‌اندازی دفتر کار فیزیکی نبودید، می‌توانید ادامه کارتان را نیز در شبکه‌های مجازی خود پیش ببرید.

دستیابی به درآمد چندین برابر

اگر شما صاحب کانال‌های ارتباطی مناسب با جامعه هدفتان هستید و یا به اندازه کافی درمورد دیجیتال مارکتینگ اطلاعات دارید، افیلیت مارکتینگ می‌تواند شغل بسیار مناسبی برای شما باشد. پتانسیل این کار به قدری زیاد است که افراد زیادی تاکنون توانسته‌اند به درآمدهای قابل توجهی برسند.

انعطاف‌پذیری بالا و درآمد خودکار

یکی دیگر از مزایای کسب وکارهای افیلیت مارکتینگ این است که برای موفقیت نیازی نیست که از خانه خود خارج شوید! درواقع هر فرد تنها با استفاده از اینترنت و یک کانال ارتباطی می‌تواند در این مسیر به رشد قابل توجهی برسد. البته ناگفته نماند که استمرار در کار و استفاده صحیح از روش‌های بازاریابی، از رموز موفقیت در این دسته مشاغل است. به عنوان مثال، ارسال پیام انبوه کمک می‌کند تا تعداد مشتریانتان افزایش پیدا کنند. همچنین وجود یک سایت فروشگاهی نیز می‌تواند هم سبب افزایش مشتریانتان شود و هم درآمد خودکار در هر ساعتی از شبانه روز را میسر می‌کند.

مزایای افیلیت مارکتینگ

جلوگیری از هزینه‌های اضافه

یکی از مزایای قابل توجه درباره سیستم‌های افیلیت مارکتینگ، رایگان بودن استفاده از آن‌هاست. درواقع برای تبدیل شدن به یک فروشنده، هیچ نیازی به پرداخت هزینه نیست و به صورت رایگان می‌توانید به چنین سیستم‌هایی بپیوندید. همچنین هیچ‌گونه هزینه اضافه‌ای از طرف شرکت‌ها بر روی محصولات و خدماتشان اعمال نمی‌شود. به عبارتی دیگر، محصولی که توسط شما به فروش می‌رسد دقیقا همان قیمتی است که در سایت شرکت اصلی عرضه می‌شود.

معایب افیلیت مارکتینگ را بشناسید!

حال که با مزایای کسب و کارهای شراکت در فروش آشنا شدید، لازم است چند مورد از معایبی که برای این مشاغل مطرح شده را نیز بشناسید تا بدین ترتیب بتوانید به درستی درمورد ورود به این عرصه تصمیم بگیرید.

رقابت بالا

همان‌طور که در قسمت‌های قبلی گفتیم، یکی از مطرح‌ترین سایت‌هایی که در زمینه افیلیت مارکتینگ فعالیت می‌کنند، دیجی کالا است. این شرکت حدود 150 هزار نفر فروشنده دارد که این رقم نشان‌دهنده تعداد بالای رقبا در این عرصه می‌باشد. بدون شک رشد کردن در حوزه‌ای که رقابت سنگینی دارد، بسیار دشوار خواهد بود و ممکن است شما را در ابتدای راه ناامید کند. علاوه بر این، این احتمال نیز وجود دارد که شرکت‌های دیگری نیز محصولات مشابه با شرکت موردنظر شما را عرضه ‌کنند و بدون شک آن‌ها نیز چندین همکار فروشنده خواهند داشت.

همین امر باعث سخت‌تر شدن شرایط کار می‌شود. بنابراین اگر قصد ورود به این نوع کسب و کارها را دارید، بهتر است در مرحله اول تخصص خود را ارتقا دهید و برای یک رقابت سنگین آماده شوید. شرط موفقیت در این میدان رقابت، علاوه بر امتحان کردن کانال‌های مختلف فروش و تبلیغات، داشتن ایده‌های بکر نیز می‌باشد. شما می‌توانید با ارائه محتوای ارزشمند، مخاطبینتان را با خود همراه کنید.

ناتوانی در کنترل کیفیت محصولات و خدمات

در کسب و کارهایی که به صورت شراکت در فروش راه‌اندازی می‌شوند، شما نقش یک فروشنده را دارید که در اکثر مواقع محصول را از نزدیک نمی‌بینید! این موضوع می‌تواند گاهی اوقات به ضرر کسب و کارتان باشد؛ چراکه شما هیچ‌گونه نظارت و کنترلی بر کیفیت آن ندارید و همین امر باعث نارضایتی مشتریان خواهد شد. همچنین این موضوع، سبب از دست رفتن مشتریان وفادار می‌شود و از آنجایی که نظارتی بر تولید ندارید، نمی‌توانید کیفیت همیشگی محصولاتتان را تضمین کنید. البته اگر در زمان انتخاب شرکت دقت کافی داشته باشید و با یک برند معتبر قرارداد ببندید، تا حدود زیادی می‌توان از بروز چنین نارضایتی‌هایی جلوگیری کرد.

معایب افیلیت مارکتینگ

نیاز به یک کانال ارتباطی پرمخاطب

بدون شک برای رسیدن به درآمد مناسب از طریق افیلیت مارکتینگ، لازم است مشتریان زیادی داشته باشید. دسترسی به گروه عظیمی از مشتریان وفادار، نیازمند یک سایت یا پیج پربازدید می‌باشد. مسلما رسیدن به چنین کانال‌هایی نیازمند تلاش و صبر زیاد است. درواقع یکی از دلایلی که اکثر افراد در همان ابتدای راه بیخیال ادامه مسیر می‌شوند این است که نمی‌توانند کانال مناسب کسب و کارشان را پیدا کنند.

جمع بندی

به دنبال رشد و پیشرفت دنیای دیجیتال و ورود آن به زندگی روزمره انسان‌ها، بسیاری از مشاغل به صورت اینترنتی ایجاد و راه‌اندازی شده‌اند. یکی از این مشاغل آنلاین، افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش نام دارد. در این دسته از کسب و کارها شما به عنوان نماینده فروش یک شرکت یا برند فعالیت کرده و در قبال فروش، مبلغی را به عنوان پورسانت دریافت می‌کنید. در این مقاله، به طور کامل به شرح مزایا و معایب افیلیت مارکتینگ پرداختیم تا بتوانید با ذهنی باز درباره شروع فعالیت خود در این عرصه تصمیم‌گیری کنید.

 

به این صفحه امتیاز دهید.

خواندن مطالب زیر را نیز به شما پیشنهاد میکنیم:

پرسش و پاسخ، نظر

سوال یا نظری دارید؟ بنویسید و ارسال کنید.

طراحی شده توسط تیم توسعه و طراحی آرنیکاوب
×