خدمات طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ

تفاوت سایت داینامیک با استاتیک در چیست؟

با توجه به گسترش اینترنت و استفاده همه جانبه از آن، بدون شک طراحی سایت، یکی از اصلی‌ترین و کاربردی‌ترین راه‌های موجود برای کسب وکارهای امروزی محسوب می‌شود. هر وب‌سایت شامل صفحات متعددی از نوشته‌ها، ویدئوها و تصاویر می‌باشد. این صفحات بسته به نوع کارکرد سایت، متفاوت هستند. در واقع می‌توان گفت طراحی سایت، یکی از روش‌های تبلیغاتی است که نیازمند هزینه بسیار کمی می‌باشد اما تأثیر فراوانی در رونق و گسترش هر کسب و کاری دارد. طراحی سایت به دو روش داینامیک و استاتیک قابل عرضه است. در ادامه مطلب همراه آرنیکاوب باشید تا به تعریف جامعی از این دو خواهیم پرداخت. همچنین بررسی می‌کنیم که تفاوت طراحی سایت داینامیک با استاتیک چیست؟

طراحی سایت داینامیک

در طراحی سایت داینامیک با درنظر گرفتن نیازهای مشتری، سایتی انعطاف پذیر طراحی می‌شود؛ به طوری که صاحب این سایت، خود می‌تواند محتویات سایت را براساس نیازش تغییر دهد. درواقع طراحی سایت داینامیک این اختیار را به مشتری می‌دهد که بدون نیاز به طراح، مطالب سایت خود را به روزرسانی کند. این به روزرسانی می‌تواند با فعالیت‌هایی نظیر تشکیل یک صفحه، ویرایش متن، حذف صفحه و… همراه باشد.

به عبارتی دیگر همه‌ سایت‌های داینامیک دارای پنل مدیریت محتوا هستند. مدیر سایت بدون نیاز به داشتن دانشی تخصصی در این زمینه می‌تواند مطالب موجود در سایت را ویرایش نماید. سایت‌های خبری، سایت‌های فرهنگی، سایت‌های فروشگاهی و… از جمله سایت‌های داینامیک می‌باشند.

طراحی سایت داینامیک

مزایای سایت‌های داینامیک

  • به روزرسانی آسان و سریع
  • منعطف بودن وب سایت
  • کم شدن هزینه‌های پشتیبانی
  • بالابودن امنیت وب سایت
  • به روز‌رسانی محتوا
  • امکان مدیریت وب سایت
  • گسترش صفحات سایت

طراحی سایت استاتیک

سایت‌های استاتیک جزو اولین سایت‌های طراحی شده هستند و بیشتر برای شرکت‌هایی که قصد حضور در اینترنت را دارند استفاده می‌شود. در طراحی سایت استاتیک، همه مطالب در اختیار طراح وب قرار می‌گیرد و توسط او در سایت گنجانده می‌شود. در این نوع طراحی، مشتری هیچ گونه دسترسی به سایت ندارد و برای ایجاد هرگونه تغییراتی باید با طراح وب در تماس باشد. تنها مزیت این سایت‌ها، هزینه‌های مربوط به طراحی است که نسبتأ ارزان می‌باشد.

مزایای سایت‌های استاتیک

  • هزینه‌های پایین طراحی
  • کم بودن حجم محتویات
  • امنیت بالا

سایت‌های نیمه پویا

دسته ای دیگر از سایت‌ها وجود دارند که در میانه سایت‌های پویا و ایستا قرار می‌گیرند و به سایت های نیمه پویا معروف هستند. در چنین سایت‌هایی هیچ الزامی برای به روزرسانی سایت و تغییر اطلاعات وجود ندارد؛ اما می‌توان امکاناتی نظیر ارتباط با کاربران و یا ارائه خدمات به مشتریان را از طریق برنامه نویسی سایت فراهم کرد.

تفاوت طراحی سایت داینامیک با استاتیک چیست؟

  1. سایت‌های استاتیک جزو آن دسته از سایت‌ها هستند که نیازی به تغییرات مداوم ندارند. درواقع بیشتر جهت معرفی یک شخص و یا کسب و کار، مورد استفاده قرار می‌گیرند. در چنین سایت‌هایی، به روز رسانی محتوا به ندرت انجام می‌شود و ارائه خدمات به صورت آنلاین الزامی نیست. با توجه به دسترسی و شرایط سایت‌های استاتیک، هزینه‌های مربوط به این دسته از سایت‌ها کمتر از نوع دیگر است. البته باید این نکته را هم در نظر گرفت که سایت‌های استاتیک در صورت به روزرسانی توسط طراح وب، نیازمند پرداخت هزینه می‌باشند.
  2. یکی از بارزترین خصوصیات سایت‌های داینامیک، نیازمند بودن آن به ویرایش و به روزرسانی اطلاعات است که توسط هر فردی امکان پذیر می‌باشد. هزینه‌های مربوط به طراحی و نگهداری سایت‌های داینامیک بسیار بیشتر از سایت‌های استاتیک می‌باشد.
  3. مسئله‌ی امنیت، یکی دیگر از تفاوت‌های سایت‌های استاتیک و داینامیک می‌باشد. سایت‌های استاتیک امنیت بالایی دارند اما سایت‌های داینامیک در صورتی که به درستی طراحی نشوند، امنیت بسیار پایینی خواهند داشت؛ بنابراین انتخاب شرکتی مناسب جهت طراحی وب سایت، بسیار مهم است.
  4. سایت‌های استاتیک با زبان html نوشته می‌شوند به همین دلیل تنها هر آنچه در کد صفحه قرار دارد برای کاربر نمایش داده می‌شود. در حالی که سایت‌های داینامیک با زبان سمت سرور ( php و asp ) نوشته می‌شوند به طوری که با متصل شدن به پایگاه داده امکان تغییر محتوای سایت وجود دارد.
  5. به روزرسانی و پویایی وب سایت یکی از مهم‌ترین روش‌های اکتساب رتبه بالا در موتورهای جستجو محسوب می‌شود. به همین دلیل سایت‌های داینامیک از رتبه بالاتری نزد موتورهای جستجو برخوردار می‌باشند.

سایت داینامیک و استایتک

تبدیل سایت استاتیک به داینامیک

به طورکلی به سایت‌هایی که دارای پنل مدیریتی هستند و هر فرد عادی امکان مدیریت آن را دارد، سایت داینامیک و به سایت‌هایی که فاقد پنل مدیریتی می‌باشند، سایت استاتیک گفته می‌شود. جالب است بدانید که امکان تغییر ماهیت هر سایت وجود دارد. به طور مثال اگر شما دارای یک سایت استاتیک هستید می‌توانید با تبدیل آن به سایت داینامیک از مزایای یک سایت پویا بهره‌مند شوید و سایت شخصیتان را خودتان مدیریت کنید.

چرا باید از سایت‌های استاتیک استفاده کرد؟

اگر کسب و کاری نوپا با سرمایه اولیه کمی راه اندازی کرده‌اید و برای داشتن وب‌سایت کاری عجله دارید، بهترین پیشنهاد می‌تواند استفاده از سایت استاتیک باشد. این گونه می‎‌توانید با سرعت بیشتر، هزینه کمتر و امنیت بالا کار خود را راه بیاندازید. از آن جایی که حجم اطلاعات در این سایت‌ها کمتر است، سرعت لود بالاتری هم دارند. نگران نباشید. شما می‌توانید به مرور زمان و با پیشرفت کسب و کار خود و داشتن مطالب بیشتر برای ارائه وب سایت خود را به حالت داینامیک تبدیل کنید. پس بهتر است در ابتدای راه از سرمایه خود به درستی استفاده کنید.

با توجه به نقش مؤثر وب سایت‌ها در پیشرفت سازمان‌ها و شرکت‌های تجاری، داشتن یک سایت فعال و پویا، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. از همین رو طراحی یک وب سایت داینامیک این فرصت را به کاربر می‌دهد تا با خیالی آسوده و براساس نیاز و بودجه خود بتواند به پیشرفت قابل توجهی دست پیدا کند و به سادگی اطلاعات موجود در سایت خود را ویرایش و به روز رسانی نماید. البته استفاده از سایت‌های استاتیک نیز در مواردی بسیار کاربردی و مفید است.

شما می‌توانید با مشاوره با یک شرکت طراحی سایت، انتخاب درست و مناسب با کسب‌وکارتان داشته باشید. آرنیکاوب یکی از شرکت‌هایی است که در این زمینه فعال است و خدمات طراحی سایت در مشهد و سایر کشور ارائه می‌دهد.

ما در این مقاله سعی کردیم به توضیح مختصری از انواع طراحی سایت و تفاوت طراحی سایت‌های داینامیک و استاتیک بپردازیم. انتخاب نوع سایت بسته به شرایط کسب و کار شما و تفاوت‌های گفته شده بر عهده شما می‌باشد.

 

5/5 - (2 امتیاز)

خواندن مطالب زیر را نیز به شما پیشنهاد میکنیم:

پرسش و پاسخ، نظر

سوال یا نظری دارید؟ بنویسید و ارسال کنید.

طراحی شده توسط تیم توسعه و طراحی آرنیکاوب
×