صفر تا صد آموزش کسب و کار آنلاین و اینترنتی
به نظر میرسد که برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی، شما فقط به یک وبسایت خوب نیاز دارید. این موضوع تا حدی درست است اما کافی نیست. شما نیاز به فهمیدن این مسئله دارید که چگونه کسب و کار آنلاین خود را در یک راه هوشمند و با مهارتهای تخصصی راه اندازی کنید. در واقع برای کسب مهارتهای لازم نیاز است تا آموزشهای لازم جهت راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق را ببینید. تیم آرنیکاوب با سابقه طولانی در زمینه کسب و کار اینترنتی با همکاری مجموعه رشدانا، روشهای کاربردی و موثر کسب و کارهای آنلاین را به شما میآموزد تا حضور آنلاین خود را در کوتاهترین زمان ممکن در این زمینه داشته باشید. پس برای شروع و یا ادامه موثر فعالیتهای آنلاین خود این دوره را شروع کنید. در ادامه برای کسب آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی و آنلاین با ما همراه باشید.
سرفصلهای دوره آموزشی راه اندازی کسب و کار آنلاین و اینترنتی
- نحوه ایدهیابی،شناخت فردی،هدفگزاری و شناخت راه صحیح قبل از راهاندازی کسب و کار اینترنتی
- بررسی افزونههای مورد نیاز کسب و کار و فعالسازی آنها
- شناخت بوم ناب و طراحی بیرینس پلن
- فعال کردن تنظیمات فروشگاه ساز آنلاین برای شروع
- شناخت هاست و دامنه و آشنایی با وردپرس و تنظیمات اولیه
- اد کردن محصولات و گالری عکس
- راهاندازی قدم به قدم سایت وردپرس
- آشنایی با درگاه پرداخت ها و فعال سازی آن روی کسب و کار خود
- پیادهسازی سیستم ساز فروشگاهی
- آشنایی به سئو و بهینه سازی سایت و اجرای آن در کسب و کارخود
- آشنایی با تولید محتوا و انواع محتواها
- آشنایی با اینستاگرام و تولید محتوا در آن
- آشنایی با بازاریابی و فروش(دیجیتال مارکتینگ)
- روابط عمومی در کسب و کار
- وفادارسازی مشتری و ارتباط با مشتری
- آشنایی با مجوزهای قانونی
کسب و کار اینترنتی به چه معناست؟
کسب و کار آنلاین یا اینترنتی، به نوعی کسب و کار گفته میشود که فعاليتهایش بر پایه اينترنت و براساس پتانسيلهاي اينترنت است. کسب و کار اينترنتي یا آنلاین (online business) نوعي “کسب و کار الکترونيک” است با دو ويژگي منحصر به فرد:
- ايده کسب و کار بر قابليتها و امکانات اينترنت استوار است و بدون آن ادامه کاسبي ميسر نيست.
- تمام (يا عمده) فعاليت شرکت بر روي اينترنت انجام ميشود.
برای اینکه وارد دنیای کسب و کار شوید، اولین انتخاب و قطعا مقرون بهصرفهترین آن، ورود به دنیای الکترونیکی و در واقع، کسب و کار اینترنتی یا آنلاین است. شما میتوانید از طریق یک وبسایت یا ایجاد صفحه در شبکههای اجتماعی و یا استفاده از پیام رسانها وارد دنیای کسب و کار اینترنتی شوید.
کسب و کار اینترنتی، واژهای است که این روزها زیاد شنیده میشود. اما اهمیت داشتن این نوع کسب و کار در چیست و چه مزیتهایی نسبت به دیگر کسب و کارها دارد؟
مزایای کسب و کار اینترنتی نسبت به کسب و کار سنتی
با بررسیهای انجام شده ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که راه اندازی کسب و کار اینترنتی چه فوایدی نسبت به کسب و کارهای فیزیکی و غیر اینترنتی دارند؟ در این بخش نمونههایی از فواید کسب و کار اینترنتی را ذکر میکنیم.
- ارتباط دوطرفه با مشتری در کسب وکار
- فرایندها و پروسهها بهصورت خودکار یا نیمه اتومات
- بدون محدودیتهای زمانی که در نوع سنتی وجود دارد
- راهکارهای تبلیغاتی بسیار قوی و ارزن
- شبکه بزرگ و پیچیده همکاران آنلاین
- احیا زمان مفید در شبانه روز برای انجام امور کسب و کار
- مدیریت همزمان چندین کسب و کار آنلاین
- توانایی دسترسی به نتایج و اطلاعات فروشگاه یا سایت
- دسترسی راحت به اطلاعات شما توسط مشتریان
- افزایش ارزش و اعتبار تجاری شما با سرعتی بالا
- بدون محدودیت مکانی و حتی بدون نیاز به مکان
- عدم محدودیتهای تبلیغات کاغذی و پر هزینه
- تغییرات با سرعت و آسان در کسب و کار
- وب سایت یا اکانت شبکه اجتماعی شما، نمایی از کسب و کار شما
- اطلاع رسانی و ارائه ی خدمات با کیفیت تر به مشتریان وفادار
- هزینه بسیار کم راه اندازی کسب و کار آنلاین
اهمیت داشتن سایت در کسب و کار اینترنتی
امروزه داشتن یک وبسایت یکی از مهمترین بخشهای راه اندازی کسب و کار اینترنتی میباشد. شما برای اینکه بخواهید محصولات و یا خدمات خودتان را به دیگران معرفی کنید و کسب و کارتان را توسعه دهید نیاز به یک سایت دارید تا دسترسی مشتری به محصول شما آسانتر و بدون محدودیت زمانی و مکانی صورت گیرد. سایت شما نقش یک بروشور تبلیغاتی و همچنین حکم دفتر کار برای شما دارد و میتوانید با طراحی سایت حرفه ای بازاریابی خود را گسترش دهید. با رشد و توسعه کسب کارهای آنلاین و همچنین افزایش نیاز مردم جامعه به استفاده از فضای مجازی برای رفع نیازهای روزمره خود، شرکتهای طراحی سایت و بهینه سازی روز به روز توسعه و افزایش پیدا کردند. بدین ترتیب نیاز به یادگیری مهارتهای طراحی سایت نیز به همان ترتیب افزایش یافت.
مهارتهای طراحی سایت از آنجا که ارتباط مستقیمی با رشد کسب و کارهای آنلاین دارد، نیاز است که دائما در ذهن مدیران کسب و کارها بهروزآوری و نوسازی گردد. بدین ترتیب است که موسسات و شرکتها در زمینه آموزش طراحی وبسایت روز به روز توسعه و رشد پیدا میکنند و به همینترتیب است که تولید دانش در این حوزه در حال افزایش است.
این رشد در کشور ما همسان با دنیا کاملا مشهود بوده و با توجه به اینکه از لحاظ فناوریهای وب و فضای آنلاین ما همزمان با دنیا در حال پیشروی هستیم، به شکل خوبی توسعه یافته است و این فرصت برای کسب و کارهای آنلاین کاملا مهیا است تا با آموزش آنلاین طراحی سایت و مهارتهای کسب و کار آنلاین و دیجیتال مارکتینگ – در کنار مشاوره دیجیتال مارکتینگ – بتوانند آنرا توسعه داده و رشد بیشتری را در این فضا از آن خود کنند.
هر کسب و کار آنلاین نیاز به طراحی سایت اختصاصی خود دارد
امروزه طراحی و آموزش ساخت وب سایت به یک شغل و کار پردرآمد تبدیل شده چرا که کسب و کارهای قدیمی و کلاسیک که تنها به مراجعهی مشتری به فروشگاه و یا دفتر خدماتی محدود میشد در حال منسوخ شدن هستند و این کسب و کارها برای باقی ماندن در عرصه ی رقابت نیازمند این هستند که به حوزه اینترنت ورود پیدا کنند. برای این کار باید وبسایت اختصاصی کسب و کار خود را راه اندازی کنند. برای راه اندازی و طراحی یک وبسایت مخصوص کسب و کار، مدیر کسب و کار یا باید خود طراح وبسایت باشد یا اینکه طراحی وبسایت خود را با پرداخت هزینه ای به یک طراح وبسایت واگذار کند. پس طراحی یک سایت حرفهای متناسب با فضای کاری شما و رعایت تجربه کاربری به کسب و کار شما اعتبار میبخشد.
مشاوره در زمینه کسب و کارهای آنلاین
برای مشاوره راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود همین حالا با مشاورین متخصص این حوزه ارتباط برقرار کنید تا با یادگیری اصول آن در این زمینه کسب درآمد داشته باشید.
شما اگر مدیر یک کسب و کار هستید و یا حتی اگر دنبال یک شغل پر درآمد میگردید نیازمند این هستید که مهارتهای مرتبط با مدیریت وبسایت را فرا بگیرید.
برای مشاوره در حوزه طراحی سایت و معرفی محصول یا کاتالوگ آنلاین با کارشناسان آرنیکاوب در ارتباط باشید.
آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی و آنلاین مناسب چه کسانی است:
ابن دوره مناسب تمام افرادی است که میخواهند وارد فضای کسب و کار اینترنتی شوند اما با اصول آن آشنا نیستند یا نیاز به تقویت مهارتهای خود دارند و با یادگیری متدهای آن نسبت به سایر رقبای خود پیشی بگیرند و محصولات خود را بدون هیچ هزینهی زیادی به عرضه برسانند.
فواید آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی برای دانشجویان
هنگامی که دانشجو میشوید بیشتر به هدف و آنچه در نظر خود دارید نزدیک میشوید و میتوانید با تلاش به هدفتان برسید. با وقت آزادتری که در پیش دارید به راحتی خواهید توانست از زمان و فرصت هایتان کسب درآمد کنید، چطوری؟ با کسب و کار اینترنتی دانشجویی.
کسب و کار اینترنتی از راههای موثر و سادهای است که میتوان حتی در خانه و بهصورت ( پاره وقت بدون مجبور بودن به انجام کار در زمان خاص) نیز انجام داد.
در این کسب و کار اینترنتی نیازی به سرمایه زیادی ندارید و میتوانید با حداقل پولی که در اختیار دارید، برای خود درآمد داشته باشید. از کارهای مفید و سودآوری که میتوانید بهره ببرید این است که هر توانایی که دارید (زبان انگلیسی، یاد داشتن بخش های مختلف کامپیوتر، ترجمه متن، تعمیرات و… ) با کسانی که این مهارتها را ندارند و مشتاق یادگیری هستند به اشتراک بگذارید و آموزش دهید. همچنين ميتوانيد براي اينكه يك بازارياب موفق شويد و بتوانيد بازاريابي كنيد در دورههاي مجازي ديجيتال ماركتينگ شركت كنيد و سپس كسب و كار خود را راه اندازي كنيد.
فواید آموزش کسب و کار اینترنتی و آنلاین در جهت ایجاد کسب وکار اینترنتی در منزل
کسب درآمد اینترنتی در منزل از آن موقیعتهای طلایی برای همهی افراد جامعه است که نباید از دست برود. به عنوان مثال: خانمهایی که سرپرست خانواده هستند، آنها درعین حال که یک خانواده را از نظرمالی تامین میکنند باید بتوانند به عنوان یک همسر ویا مادر وظایف خود را انجام دهند.
کسب وکاراینترنتی در منزل یک فرصت عالی برای آنها است. اما متاسفانه بسیاری از افراد با نداشتن ایدهی خوب برای کسب وکار اینترنتی در منزل این فرصت طلایی را از دست میدهند و این فرصت ناب را به دیگران واگذار میکنند. اما جای نگرانی نیست از هم اکنون شروع کنید ما به شما کمک میکنیم تا ایده خود را پرورش دهید و آن را به یک کسب وکار اینترنتی در منزل تبدیل کنید.
فواید آموزش کسب و کار اینترنتی و آنلاین با حداقل امکانات
امروزه استفاده از تلفنهای هوشمند در بین افراد جامعه افزایش یافتهاست و ابزارهای کاربردی درآنها بهسرعت در حال افزایش است. با توجه به گسترش استفاده از این وسیله و قابلیت اینکه درهر زمان و مکان بهراحتی میتوان از آن استفاده کرد، بسیاری از مردم ترجیح میدهند بسیاری از نیازهای خود را از طریق تلفن های همراه برطرف کنند.
با توجه به این نکات میتوان گفت اکنون زمینهی کسب وکار اینترنتی با موبایل ایجاد شده ودامنهی آن رو به افزایش است. شما میتوانید از این بستر ایجاد شده کمال استفاده را کنید وکسب وکار خود را راه اندازی کنید. مانند انجام کارهای کوچک مثل تبلیغات، بازاریابی وکسب درآمد از برنامه و … .
قواعد اصلی راه اندازی کسب و کار اینترنتی
کارهای زیادی را برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی باید انجام داد. برخی از این مراحل برای راه اندازی هر نوع کسب و کار آنلاین، استانداردها می باشند. ما چندین نکتهی برجسته را که مورد نیاز یک کسب و کار که به طور کامل مبتنی بر اینترنت است را در این متن آورده ایم.برای آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی با ما همراه باشید تا پس مطالعه این نوشته شما قواعد اصلی راه اندازی کسب و کار اینترنتی را خواهید آموخت.
1- نام شرکت شما یا گروه کاری
اگر شرکت شما در حال رفتن به سوی هدایت شدن توسط اینترنت میباشد، شما باید این را در نظر داشته باشید که نام دامنهی خود را در دسترس نگه دارید. اگر میتوانید از اعداد و خط تیره به جای کلمات استفاده نکنید. نام وبسایت شما میتواند شامل کلمات کلیدی نیز باشد. به طور کلی اگر محتوای وبسایت شما بهینه سازی شده خیلی لازم نیست که دوباره کاری کنید.
2- انجام مسائل حقوقی
کارهای قانونی کسب و کار خود را انجام دهید. این کار برای کسب و کار اینترنتی خیلی واجب نیست اما باعث میشود دغدغه ذهنی شما کم و پول شما اندوخته شود. پیدا کردن یک وکیل خبره ممکن است هزینه بر باشد اما در دراز مدت خواهید دید که هزینه کردن برای این کار ارزشمند بوده و شما بابت این هزینه راضی خواهید بود. نماد اعتماد، ساماندهی سایتها، گواهی نامه و اقدامات دیگر که ممکن است مورد نیاز گروه شما باشد را نیز انجام دهید. از راه اندازی حساب بانکی خود نیز مطمئن باشید.
3- نوشتن یک ایده ی کسب و کار
این نباید پیچیده باشد اما حتما باید نوشته شود. نوشتن است که کسب و کار شما را مانند قطب نما هدایت میکند، توسعه و پرورش میدهد. ماموریت شما باید، بازار هدف شما، رقابت شما، خدمات شما و استراتژی شما را برای بازاریابی گروه یا شرکت موردنظر شامل شود. اگر شما به دنبال سرمایه گزار برای کسب و کار خود میگردید، باید ایده ی خود را به او نشان دهید.
4- تنظیم استراتژی بازاریابی آنلاین
ممکن است نیاز به استخدام یک تیم بازاریابی یا شرکتی آنلاین داشته باشد. اما آنچه باید انجام دهید پیدا کردن همین تیم است که به شما کمک کند. با یک استراتژی بازاریابی آنلاین نه تنها کمک به شهرت وبسایت شما میکند بلکه در رسانههای اجتماعی هم موثر است.
در این مرحله شما باید کاملا بر روی بازار هدف خود تمرکز کنید. به دلیل اینکه استراتژی بازاریابی در کسب و کار اینترنتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، هر چه بیشتر روی این قسمت کار شود تاثیر بیشتری در کسب و کار شما خواهد داشت.
5- توسعه وبسایت
طراحی و توسعه دو چیز کاملا متفاوت است. طراحی باید همراه با ترکیب بندی، ظاهر و گشت و گذار هدفمند بازدید کننده در سایت باشد. سئو و تجربهی کاربری باعث توسعه یافتن وبسایت شما میشود.
مطمئن باشید که مرجع بازار هدف شما هنوز در این مرحله است. همچنین اگر شما در حال دریافت وجه آنلاین هستید باید از ایمن بودن سرور خود برای سرمایه گذاری مطمئن شوید. این نکته کلیدی است که به مشتریان در هنگام پرداخت وجه به صورت آنلاین احساس امنیت میدهد.
6- شبکههای اجتماعی
تبلیغات توسط شبکههای اجتماعی بسیار تاثیرگذار و بزرگ بوده و همچنین مناسب بودجهی شما می باشد. بنابراین شبکه اجتماعی را که فکر میکنید بازار هدف شما از آن بیشتر استفاده میکنند راه اندازی کنید. اگر شما فکر میکنید که آنها بیشتر از فیسبوک استفاده می کنند، یک صفحه ی فیسبوک راه اندازی کنید. اگر فکر میکنید که آنها از تماشای فیلم لذت میبرند، یک کانال یوتیوب یا آپارات راه اندازی کنید. لازم نیست که در تمام سایتها حضور داشته باشید اما اگر یک صفحه یا یک کانال را راه اندازی کردید، آن را رها نکنید و توسط آن مخاطبان خود را جذب کنید
7- راه اندازی اولیه
راه اندازی اولیه به این معنا است که تنها تعداد محدودی از کاربران در مورد وبسایت شما میدانند و شما به آنها برای دیدن سایت، آزمایش فرم تماس، بررسی بعضی فرایندها و خواندن مطالب سایت دسترسی دادهاید تا در آخر نظرات و پیشنهادات خود را دربارهی سایت به شما بگویند. این خیلی مهم است که تجربهی کاربران از دغدغههای شما باشد. شما میخواهید که کاربران در پیدا کردن و استفاده کردن از سایت شما راحت باشند و در اصطلاح سایت شما کاربر پسند باشد.
8- نکات آخرراه اندازی کسب و کار اینترنتی
- همه چیز در اول کار ممکن است هیجان انگیز و شاید هم نگران کننده به نظر برسد. اگر شما در راه اندازی اولیهی سایت خود موفق شوید، تا آخر، کار برای وبسایت شما هموار خواهد شد.
- از کدهای Google Analytics خود برای نظارت بر ترافیک و بازدید کنندگان سایت مطمئن شوید.
- نقشهی سایت خود را برای بارگزاری سریع تر سایت به گوگل ارائه دهید.
- در همهی شبکههای اجتماعی که عضو هستید هم خبر دهید.
- مطمئن شوید که همهی لینکهای شما کار میکنند.
- وبسایت خود را در مرورگرها و دستگاههای مختلف آزمایش کنید تا مطمئن شوید که همواره کاربر پسند میباشد یا نه.
- از افراد متخصص در این حوزه کمک بگیرید. تبادل اطلاعات بخش مهمی است که میتواند برای شما تجربه بیآفریند.
- قبل از شروع، تحقیقات زیادی انجام دهید که مردم یا همان مشتریهایتان نقش مهمی در آن دارند، از جمله اعتبار سنجی، طرح محصول اولیه و عرضه آن به مشتری که اجزای آموزش کسب و کار آنلاین است. بنابراین امروزه رونق کسب و کارهای آنلاین از هر کسب و کاری بیشتر است و افرادی که توسط پشتوانهای قوی وارد این اکوسیستم میشوند بی شک موفق خواهند بود.
امیدوارم که این مطلب به شما در راه اندازی کسب و کار اینترنتی کمک کرده باشد.
برای مشاوره ی رایگان با ما تماس بگیرید.
ممنون