آموزش طراحی سایت رایگان فارسی
امروزه نه تنها کسب و کارهای به نام و پر درآمد، نیاز به وبسایت اختصاصی خود دارند، بلکه هر شخصی با داشتن مقداری خلاقیت، ایده و داشتن قلم خوب میتواند وبسایت شخصی خودش را داشته باشد و یا حتی از آن کسب درآمد کند. داشتن وبسایت، کسب و کار شما را رونق داده و آن را بهتر معرفی میکند. شما میتوانید تواناییهای خود، محصولات و خدماتتان را در وبسایت خود به نمایش بگذارید. پس از مدتی که مخاطبان خود را جذب کردید، از این راه درآمد کسب کنید. در ادامه با آرنیکاوب، با آموزش طراحی سایت رایگان فارسی که میتواند برای راه اندازی کسب وکار آنلاین شما مفید باشد، آشنا می شوید.
هزینه راهاندازی وبسایت
اگر هزینه طراحی سایت باعث شده است که شما از داشتن وب سایت مختص خودتان منصرف شوید، بهترین انتخاب برای شما دوره آموزش طراحی سایت رایگان میباشد. مراجعه به دوره های آموزش طراحی سایت رایگان فارسی بهترین راه برای راهاندازی وب سایت دلخواه با کمترین هزینه میباشد. این هزینهی اندک نیز صرف خرید هاست و دامنه میشود که برای هر وبسایتی لازم و ضروری میباشد.
لازم به ذکر است که هاست را به صورت رایگان نیز میتوان تهیه کرد اما معایب خود را به همراه دارد. همچنین اگر در گذشته آنها را خریداری کردهاید میتوانید طراحی سایت رایگان فارسی را روی دامنهی قبلی خود فعال و استفاده کنید.
برای داشتن یک وب سایت، کافی است به راحتی هاست و دامنهی خود را ثبت کنید. پس از فعال شدن هاست و دامنه، شما میتوانید وب سایت خود را مدیریت و به روز کنید. برای شروع کار و معرفی اولیهی محصولات و خدمات خود، مراجعه به آموزش طراحی سایت رایگان فارسی گزینهی خوبی میباشد و دارای مزایای زیادی است اما با گذر زمان متوجه برخی از معایب آن نیز میشوید.
پس از گذراندن مدت زمانی کافی در این حوزه و تصمیم گیری برای گسترش کسب و کارتان متوجه خواهید شد که برای داشتن وب سایتی به روز، حرفه ای و دارای تمامی امکانات حال حاضر، نیاز به برداشتن قدم بعدی و تخصصی کردن کار می باشد.
همان طور که قبلتر گفته شد طراحی وب سایت به صورت رایگان در کنار مزایایش، معایبی نیز دارد. هیچ چیز بینقصی، ساده و بی هزینه به دست نمی آید. آموزش طراحی سایت رایگان فارسی با داشتن بهترین امکاناتش، معایبی نه چندان چشم گیر دارد. در ادامه برخی مزایا و معایب آموزش طراحی سایت رایگان فارسی را برایتان شرح میدهیم.
مزایای طراحی وبسایت رایگان فارسی
سایتسازهای رایگان انتخاب خوبی برای کسانی هستند که بودجهی کافی برای راهاندازی وبسایت ندارند. در این موارد معمولاََ از طرحهای آمادهی رایگان استفاده میشود که قابلیت اضافه کردن آیتمهایی را به آنها دارید.
- وبسایت خود را در کمترین زمان راهاندازی کنید.
- نگران هزینههای طراحی سایت نباشید.
سایتساز میتواند از آیتمها و ابزارهای کاربردی جدید و امکاناتی از این قبیل استفاده کند و آنها را به سایت طراحی شده بیفزاید. سایتسازها قواعد مرتبط با سئو را به خوبی دانسته و آنها را رعایت میکنند. در این صورت جای نگرانی در این زمینه نیست. پس با آموزش طراحی سایت رایگان فارسی، در کمترین زمان، بدون هزینه و به صورت حرفهای میتوانید صاحب وبسایت شخصی خود باشید.
معایب طراحی وبسایت رایگان فارسی
از آنجایی که معمولاََ برای طراحی سایت از قالبهای آماده استفاده میشود، باید انتظار دیدن قالبی مشابه قالب وبسایت خود را داشته باشید. سایتساز محدودیتهایی دارد و باید سایت خود را متناسب با محدودیتهای آن طراحی کنید. امکان دارد پس از گذر زمان برای به روزرسانی به مشکل برخورده و مجبور شوید وبسایت را از نو بسازید.
معمولاََ سایتسازهای رایگان همهی موارد را به صورت رایگان عرضه نمیکنند. بنابراین امکان دارد در برخی موارد برای کسب امکاناتی مجبور به پرداخت هزینه شوید. همچنین بعضی از سایتسازها در وب سایتتان تبلیغاتی قرار میدهند که باعث پایین آمدن رنک وب سایت شما میشود.
این موارد در آموزش طراحی سایت رایگان دیده میشوند. در طراحی وبسایت سفارشی، شما فضای بیشتری برای تصمیمگیری دارید و میتوانید وبسایت را کاملاََ متناسب با نیاز خود طراحی کرده و با توجه به کسب و کارتان، امکاناتش را گزینش کنید. این گونه با خیالی آسوده میتوانید پاسخگوی مخاطبان خود باشید.
سرویسهایی مناسب برای ایجاد سایت رایگان فارسی
شاید بخواهید با برخی از سایتهایی که به شما این امکان را میدهند که وبسایت رایگان خود را راهاندازی کنید آشنا شوید. هرچند در آموزش طراحی سایت رایگان فارسی این موارد به طور کامل برای شما شرح داده می شوند. در ادامه مثالهایی از چندین سایتی که شامل این امکانات هستند را قرار دادهایم.
شما باید بدانید که امکان رایگان نبودن همهی امکانات در این سرویسها میباشد. جای نگرانی نیست. برای شروع و ایجاد وبسایتی ساده نیازی به پرداخت هزینه نمیباشد. تنها برای برگزیدن امکانات ویژه و گسترش وبسایت باید مبلغی را بپردازید.
- سرويس وردپرس: سایتساز وردپرس توسط برخی از برندهای معتبر جهان نظیر Vogue و BBC استفاده میشود. همچنین محبوبیت آن میان وب مستران بسیار زیاد شده است و از برترینها حساب میشود.
- سرويس Sites گوگل: میتوان گفت یکی از بهترینها و قابل اطمینانترین سرویسها برای ایجاد سایت شخصی میباشد.
- سرويس wix.com: سایتی بینظیر با امکانات فراوان میباشد.
- امکانات weebly.com: امکان تغییر دادن قالبها و اضافه کردن موارد دلخواه به کدهای سایت در این سرویس موجود میباشد.
- سرويس آفيس لايو: اطمینان کردن به سرویسدهی آن، کار ساده ای میباشد. اگر می پرسید چرا؟ باید بگوییم مایکروسافت مالک آن است.
- خدمات Site2You.com: سایتی جذاب با بسیاری از امکانات ویژه میباشد.
- سرويس WebStarts.com: این سایت بانکی از ویجتهای کاربردی را در اختیار شما میگذارد که توان افزودن آنها را به وبسایتتان دارید.
- سرويس doodlekit.com: این سایت نیز امکاناتی مشابه با دیگر سرویسها نظیر آپلود فرمتهای متفاوت عکس دارد.
چگونه به صورت رایگان سایت خود را طراحی و راه اندازی کنیم؟
در این بخش از مطلب قصد داریم تا چند مورد از راه های راه اندازی و طراحی سایت رایگان را معرفی کنیم. دقت داشته باشید که برای استفاده از این ابزارهای سایت ساز، نیاز به مهارت کدنویسی ندارید و قادر خواهید بود که حتی بدون یک خط کدنویسی سایت خود را ایجاد کنید.
سایت ساز Wix
اولین پلتفرمی که با استفاده از آن میتوانید سایت خود را بدون هیچ هزینهای راه اندازی کنید، سایت ساز Wix است. این ابزار از طریق مرورگر وب در دسترس کاربران قرار میگیرد و یکی از قدیمیترین کمپانیها در جهان است. این کمپانی در سالهای اخیر برای اینکه رضایت کاربران خود را جلب کند، 500 مگابایت فضای هاست، یک زیر دامنه و تبلیغات رایگان به آنان ارائه میدهد.
یکی از مهمترین مزایای Wix، قابلیت دسترسی به تمامی بخشها میباشد. لازم به ذکر است که برای توسعه سایت و استفاده از امکانات ویژه این ابزار، باید مبلغ مشخصی پرداخت شود. ایرادی که برای این ابزار مطرح شده، این است که برای کاربران ایرانی امکان راست چین شدن وجود ندارد.
سایت ساز وردپرس
ودپرس با نامی آشنا یک بستر آنلاین رایگان است که به صورت متن باز در اختیار کاربران قرار میگیرد. با کمک این سایت ساز میتوانید به سرعت و بدون هیچ مهارت برنامه نویسی، وبسایت خود را ایجاد نمایید. یکی از ویژگیهای این ابزار این است که قابلیت نصب و اجرا فقط بر روی یک وب سرور را دارد و قابل نصب بر روی مک، ویندوز یا سیستم عامل دیگر نمیباشد.
ورد پرس، سایت سازی است که در بسیاری از زمینهها میتوان از آن استفاده کرد و به اصطلاح همه کاره است! بسیاری از برندهای معتبر جهان مانند: BBC, Wired,Beyonce,Vogue و …در حال حاضر از این سیستم مدیریت محتوا استفاده میکنند. این سایت ساز محبوب، امروزه مورد استفاده 30 درصد از وبمستران قرار گرفته است.
البته باید بدانید که استفاده از این ابزار تا یک حد مشخصی رایگان است و برای داشتن سایتی پیشرفته، نیاز است مبلغ مشخصی هزینه شود تا بتوانید آنچه که در نظر دارید را در سایت خود پیاده سازی کنید.
سایت ساز SiteBuilder
یکی دیگر از سایت سازهای آنلاین و رایگان که اخیرا مورد توجه قرار گرفته، Site Builder است. قابلیت جالب توجه این ابزار، ادیتور Drag & Drop میباشد که سبب تمایز آن از سایرین شده است. این سایت ساز با اینکه ساده به نظر میرسد، اما توانسته محیطی با تجربه کاربری قوی را برای کاربران خود فراهم کند.
سایت ساز بهساوب
یکی از سیستمهای سایت ساز ایرانی که اخیرا راه اندازی شده است، بهساوب میباشد. این ابزار دارای امکانات متنوع ساخت سایت به صورت رایگان است. همین ویژگی سبب پیشرفت و محبوبیت بهساوب شده است.
جمع بندی
امروزه بسیاری از امور انسانها مانند: خرید، تجارت و… به صورت آنلاین انجام میشود. به همین دلیل داشتن وبسایت برای کسب و کارها یکی از واجبات محسوب میشود. بعضی از مشاغل به دلیل هزینههای طراحی و راه اندازی سایت، از داشتن وبسایت صرف نظر میکنند. در این مطلب چند مورد از راه های راه اندازی و طراحی سایت رایگان را با شما در میان گذاشتیم. به کمک این ابزارها میتوانید بدون هزینه و مهارت کدنویسی، سایتتان را ایجاد کنید و باعث رونق کسب و کار خود شوید.
همچنین برای آموزش طراحی سایت با وردپرس از 0 تا 100 می توانید از آرنیکاوب کمک بگیرید.