آموزش صفر تا صد نصب قالب در وردپرس
اگر تا به حال در زمینه طراحی و راهاندازی سایت فعالیت کرده باشید، بدون شک میدانید بسیاری از کسانی که برای داشتن سایت مراجعه میکنند، خواهان طراحی یک سایت وردپرسی هستند. دلیل این استقبال از وردپرس این است که آموزش نصب قالب در وردپرس و تمامی کارهای مربوط به آن ساده بوده و کاربر میتواند به راحتی با محیط کاربری آن ارتباط برقرار کند. همانطور که میدانید، یکی از مهمترین عواملی که در بازدهی یک سایت بسیار تاثیرگذار است، قالب و شکل ظاهری آن میباشد. به همین دلیل قصد داریم در این مطلب صفر تا صد آموزش نصب قالب در وردپرس را شرح دهیم. اگر شما هم علاقمند به کسب مهارتهای بیشتر درمورد طراحی و راه اندازی سایت وردپرسی هستید، تا انتهای این مطلب با ما در آرنیکاوب همراه باشید.
با وردپرس آشنا شوید
همانطور که میدانید، سیستمهای مدیریت محتوای متعددی وجود دارند که طراحی سایت را از کدنویسیهای طولانی بینیاز کردهاند. یکی از معروفترین و کارآمدترین این سیستمها، وردپرس نام دارد. با استفاده از وردپرس قادر هستید انواع گوناگونی از وبسایت و وبلاگ را طراحی و راه اندازی کنید؛ بدون این که به زبانهای برنامه نویسی نیازمند شوید!
این سیستم مدیریت محتوا که به صورت فارسی و رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته، یک سیستم متن باز تحت وب است. بسیاری از متخصصان، وردپرس را در دسته نرم افزارهای دنیای آزاد قرار دادهاند. به این معنا که اگر شما در زمینه برنامه نویسی و کدنویسی دستی بر آتش داشته باشید، میتوانید هر نوع تغییری که مدنظر دارید را بر روی وردپرس و سایت خود اعمال کنید.
منظور از قالب وردپرس چیست؟
تمامی وبسایتها به منظور جذب ترافیک بیشتر و جلب توجه کاربر، باید دارای ظاهری جذاب باشند. در واقع اگر سایت شما بالاترین قابلیتها را هم داشته باشد و از طرفی فاقد ظاهری مناسب و کاربرپسند باشد، به سرعت شکست خواهد خورد. در سایتهای وردپرسی به راحتی میتوانید با استفاده از قالبها، ظاهری زیبا ایجاد کنید و از این طریق صاحب یک سایت جذاب شوید. قالبهای وردپرس به شما این امکان را میدهند که بتوانید هرچند تا سایت وردپرسی که خواستید را با ظاهر و شکل متفاوت بسازید.
خوب است بدانید که هر عملکردی، طراحی و ظاهر منحصر به فرد خود را میطلبد. بنابراین بهتر است در هنگام انتخاب قالب موردنظر، حتما عملکرد سایت را نیز در نظر داشته باشید. قالبهای متفاوت و متعددی برای سایتهای فروشگاهی، خبری، مجلهای، شرکتی و… در وردپرس موجود است که بنا به اهداف سایتتان میتوانید هریک از آنها را انتخاب نمایید.
آموزش نصب قالب در وردپرس
همانطور که گفته شد، لازمه داشتن یک تجربه کاربری مناسب و ظاهر کاربرپسند، انتخاب و نصب قالب مناسب در وردپرس است. برای این که بتوانید پوسته موردنظرتان را بیابید و قالب وردپرس را نصب کنید، روشهای مختلفی وجود دارد. شما میتوانید از قالبهای حرفهای موجود در سیستم مدیریت محتوا وردپرس استفاده کرده و یا به سراغ سایتهایی بروید که خدمات مربوط به طراحی قالب وردپرس را ارائه میدهند. پس از این که از یکی از دو راه گفته شده، قالب موردنظر خود را یافتید، باید آن را به وردپرس خود اضافه کرده و در پنل مدیریت از آن استفاده کنید. در ادامه نکات ضروری راجع به آموزش نصب قالب در وردپرس را بیان خواهیم کرد.
ورود به پنل مدیریت برای شروع نصب قالب
به منظور نصب قالب وردپرس، اولین کاری که باید انجام دهید این است که به آدرس وردپرس سایتتان مراجعه کنید. پس از این که اطلاعاتتان را وارد کردید، وارد محیط کاربری وردپرس شوید.
آموزش نصب قالب در وردپرس: نصب قالب وردپرس از طریق مخزن وردپرس
همانطور که گفته شد، یکی از راههای نصب قالب وردپرس، استفاده از قالبهای موجود در این سیستم مدیریت محتوا است. پس از این که به پنل مدیریت وارد شدید، به منوی نمایش و قسمت پوستهها بروید. در این بخش میتوانید قالبهای وردپرسی خود را مشاهده و مدیریت کنید. در قسمت پوستهها، سه قالب پیش فرض که وردپرس برای سایت شما در نظر گرفته را مشاهده خواهید کرد. برای این که بتوانید قالب جدیدی به این بخش اضافه کنید، باید بر روی دکمه (افزودن پوسته تازه) کلیک نمایید.
پس از کلیک بر روی این دکمه، صفحهای در مقابل شما باز میشود که درون آن چند قالب قرار گرفته است. این قالبها از سایت وردپرس گرفته میشوند. خوب است بدانید که مقصود ما این قالبها نیستند؛ چراکه آنها انگلیسی زبان بوده و علنا به درد سایتهای فارسی زبان نمیخورند!ً به هر حال اگر قصد داشتن یک سایت انگلیسی زبان را دارید، میتوانید از این قالبها استفاده کنید.
چگونگی استفاده از قالبهای انگلیس زبان
در بخش قالبهای موجود در مخزن وردپرس، هزاران قالب با انواع طرحها و رنگها وجود دارند که آماده به کارگیری در سایتهای انگلیسی زبان هستند. برای این که بتوانید از این قالبها در سایت فارسی استفاده کنید، باید در ابتدا آنها را فارسی و راست چین نمایید. وبسایتهای زیادی وجود دارند که قالبهای انگلیسی را فارسی و راست چین کرده و در اختیار کاربران قرار میدهند.
برای این که قالب انتخابی شما با آنچه که میخواهید مطابقت داشته باشد، میتوانید از منوی صافی خصوصیات، آن را بیابید. موضوع، طرح و یا شاخصهای موردنظرتان را از این منو انتخاب کنید. پس از آن قالبهایی که مطابق معیارهای شما باشد، نمایش داده میشوند. با کلیک روی پیش نمایش هریک از آنها میتوانید دموی آن را مشاهده کنید. چنانچه تصمیم به نصب هریک از قالبها دارید، با کلیک بر روی دکمه نصب، میتوانید آن را بر روی سایتتان فعال کنید.
آموزش نصب قالب در وردپرس: آپلود قالب وردپرس از روی کامپیوتر شخصی
درصورتی که قالب موردنظرتان را در مخزن وردپرس نیافتید، میتوانید آن را از سایتهای ارائه دهنده خدمات طراحی قالب وردپرس دانلود کنید. پس از این که قالب موردنظر خود را دانلود کردید، باید آن را از طریق گزینه (بارگذاری پوسته) وارد وردپرس کنید. پس از آپلود فایل، بر روی گزینه (هم اکنون نصب کن) کلیک کرده و اجازه دهید تا پوسته به صورت کامل بارگذاری شود.
چنانچه حین آپلود قالب با خطا روبرو شدید، باید حجم آپلود داخل وردپرستان را افزایش دهید. اگر نتوانستید حجم آپلود وردپرس را بیشتر کنید و یا هاستینگ اجازه آپلود را نداد، باید فایل زیپ شده قالب را در پوشه wp-content/themes آپلود و اکسترکت کنید. پس از آن به بخش پوسته رفته و از این طریق قالب را فعال نمایید.
جمع بندی
یکی از عواملی که در افزایش ترافیک سایت موثر است، ایجاد ظاهری زیبا و کاربرپسند برای وبسایت میباشد. چنانچه وبسایت خود را با استفاده از وردپرس راهاندازی کرده باشید، باید برای آن قالب مناسب انتخاب و نصب کنید. به همین دلیل در این مطلب نکات مربوط به آموزش نصب قالب وردپرس را مطرح کردیم تا بدین وسیله بتوانید بهترین و مناسبترین قالب را برای سایت خود نصب نمایید. درضمن اگر قصد دارید یک وبسایت حرفهای و اختصاصی با پشتیبانی رایگان داشته باشید، حتما سری به صفحه سفارش طراحی سایت در مشهد بزنید.