خدمات طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ

کدنویسی قالب سایت چیست و چگونه انجام می‌شود؟

قالب سایت اولین موردی است که فرد بازدیدکننده از سایت به آن توجه می‌­کند. قالب سایت هم به صورت آماده وجود دارد و هم می­‌توانید از یک طراح و برنامه نویس بخواهید تا قالب دلخواه سایتتان را برایتان طراحی کند. توجه به گرافیک و طرح­‌های به کار رفته در قالب سایت، بسیار مهم است. این نکته را هم در نظر داشته باشید که قالب انتخابی یا طراحی شده سایت باید با عنوان سایت یا مطالب درج شده در آن هم‌خوانی و مطاقبت داشته باشد. به عبارت دیگر قالب سایت تداعی کننده یا بازتاب دهنده مطالب سایت باشد. در ادامه مطلب همراه آرنیکاوب باشید زیرا قصد داریم که با پاسخ به سوال کدنویسی قالب سایت چیست؟ تصویر روشنی از قالب‌های اختصاصی و اهمیت آن در کسب و کارهای بزرگ ارائه دهیم.

کدنویسی

قالب سایت چیست؟

قالب‌ یا تم سایت فایلی است که ظاهر سایت را نمایش می‌دهد. قالب سایت مجموعه‌ای از رنگ‌ها و تصاویری است که برای کاربران به نمایش گذاشته می‌شود. در واقع قالب یک سایت فروشگاهی را می‌توان به قفسه‌ها و دکوراسیون یک فروشگاه در دنیای واقعی تشبیه کرد. یک قالب زیبا می‌تواند تاثیر زیادی در بهبود عملکرد شما و کسب و کارتان داشته باشد؛ بنابراین از اهمیت قالب سایت غافل نشوید. قالب‌های سایت به دو صورت آماده و سفارشی قابل استفاده هستند که بسته به نیاز خود می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

 

کدنویسی قالب سایت چیست و چگونه انجام می‌شود؟

کدنویسی قالب سایت نوعی طراحی سایت به صورت اختصاصی است. این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد که بدون هیچ محدودیتی، طرح و ایده خود را به واقعیت تبدیل کنید. معمولا بیشتر کسب و کارهای بزرگ و فروشگاه‌های اینترنتی از این روش برای طراحی سایت دلخواه خود استفاده می‌کنند. همچنین طراحی اختصاصی در این روش، امکان برخورداری از تنوع و توسعه را فراهم می‌کند. کدنویسی قالب سایت به کمک زبان‌های مختلفی قابل اجرا است. در حال حاضر زبان‌های برنامه نویسی php و asp جزو محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی شناخته می‌شوند.

روش‌های طراحی سایت

  • استفاده از قالب‌های آماده
  • استفاده از کدنویسی اختصاصی نظیر لاراول

اگرچه این دو روش از نظر کارایی تفاوت‌های بسیاری با یکدیگر دارند اما  گاهی کاربران از نظر ظاهری متوجه تفاوت این دو روش نخواهند شد. بنابراین بهتر است پیش از طراحی و راه اندازی یک سایت، نیاز خود را از آن سایت بیان کنید. هر دو روش قالب آماده و قالب‌های کدنویسی شده و یونیک این قابلیت را دارند که به صورت شرکتی طراحی شوند؛ اما در جزئیات و کارایی تفاوت‌های بسیار زیادی دارند.

کدنویسی قالب وب‌سایت

استفاده از قالب آماده

قالب‌های آماده به صورت رایگان یا با قیمت ارزان در اختیار شما قرار می‌گیرند. این قالب‌ها از قبل در زمینه‌ها و موضوعات مختلفی طراحی شده‌اند که شما می‌توانید با توجه به زمینه فعالیت خود یک قالب را انتخاب کنید. امکان برخورد با مشکلاتی مانند ریسپانسیو نبودن، پایین بودن سطح امنیت و … در قالب‌های رایگان بیشتر است و استفاده از هر قالبی پیشنهاد نمی‌شود. اگر می‌دانید کدنویسی قالب سایت چیست اما برای شروع کار بودجه زیادی برای این مسئله ندارید و یا از نتیجه کارتان اطمینان کافی ندارید می‌توانید از این قالب‌ها استفاده کنید.

 

مزایای کدنویسی قالب سایت

گسترش و توسعه نامحدود: در سایت‌هایی که براساس کدنویسی اختصاصی نوشته می‌شوند، توسعه سایت به صورت نامحدود امکان‌پذیر است. چنین سایت‌هایی مناسب کسب و کارهای بزرگ و در حال توسعه می باشند.

سرعت بسیار بالا: سایت‌هایی که به صورت اختصاصی کدنویسی می‌شوند، پلاگین محور نیستند. از آن جایی که بسته به نیاز مشتری طراحی می‌شوند، دارای کدهای کمتری می‌باشند؛ همین امر سبب شده است که این سایت‌ها از سرعت بالاتری نسبت به سایت‌های آماده برخوردار باشند.

شخصی سازی: کدنویسی اختصاصی این امکان را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد که طرح و ایده مورد نظر خود را به واقعیت تبدیل کنند. این گونه می‌توانند برای فعالیت‌های آنلاین کسب و کار خود، وب‌سایتی یونیک و متناسب با آنچه ارائه می‌دهند داشته باشند.

رفع اشکالات موجود در حداقل زمان: سایت‌هایی که به صورت اختصاصی طراحی می‌شوند از پشتیبانی سریع‌تری برای رفع اشکال برخوردار هستند و نیازی به بررسی در زمان‌های طولانی ندارند. این ویژگی، یکی از مهم‌ترین مزیت‌های کدنویسی اختصاصی در مقایسه با قالب‌های آماده محسوب می‌شود.

امنیت بالا: با توجه به این‌که سایت‌های اختصاصی به طور ویژه و فقط برای یک کسب و کار مشخص طراحی می‌شوند از امنیت بالاتری نسبت به قالب‌های آماده برخوردار هستند‌. البته این نکته را در نظر بگیرید که استفاده از هاست و سرور مناسب هم در این مسئله تاثیرگذار است. و می‌تواند میزان امنیت سایت شما را چندین برابر کند.

مزایای کدنویسی قالب سایت

معایب کدنویسی قالب سایت

 نیازمند زمان طولانی‌تر: سایت‌هایی که به صورت اختصاصی طراحی می‌شوند، با توجه به در نظر گرفتن نیاز و سلیقه مشتری، نیاز به زمان طولانی‌تری نسبت به قالب‌های آماده دارند.

 بالا بودن هزینه‌های کدنویسی: با توجه به این که در این روش از طراحی، تمامی مراحل به صورت جزء به جزء بر اساس نیاز و خواسته مشتری کدنویسی و تولید می‌گردد، دارای قیمت بالاتری نسبت به قالب‌های آماده می‌باشد.

عدم توانایی توسعه شخصی سایت: در طراحی قالب سایت به روش کدنویسی، توسعه سایت، نیازمند آگاهی و دانش برنامه نویسی می‌باشد؛ بنابراین اگر قصد توسعه سایت را دارید باید با شرکت برنامه نویسی و یا فردی که در این زمینه دانش و تخصص کافی دارد در ارتباط باشید.

کدنویسی قالب مناسب چه کسب و کارهایی است؟

از قالب‌های کدنویسی شده می‌توان در ایجاد تمامی سایت‌ها بهره گرفت. اما با توجه به توضیحات ارائه شده پیرامون طراحی به صورت کدنویسی اختصاصی، و بر اساس ویژگی‌های کدنویسی قالب سایت، این روش از طراحی، بیشتر مناسب کسب و کارهایی است که دارای طرح‌های ویژه و منحصر به فرد می‌باشند. همچنین فروشگاه‌های آنلاینی که بسیار گسترده و در حال توسعه هستند. و نیاز به ویرایش و به روز رسانی محتوا دارند می‌توانند از قالب کدنویسی شده استفاده کنند. استارتاپ‌ها نیز بهتر است برای سایت خود از روش طراحی به صورت کدنویسی اختصاصی استفاده نمایند.

برنامه نویسی مهم‌ترین چیزی است که در طراحی سایت باید به آن پرداخته شود. هدف اصلی در کدنویسی قالب سایت، کیفیت و سفارشی سازی یک سایت می‌باشد. به همین علت است که سایت‌های اختصاصی نقش مؤثری در بهبود و توسعه یک کسب و کار دارند و سبب پیشرفت آن در آینده می‌شوند. به طور قطع وب‌سایت‌ یک شرکت بزرگ وقتی بیشتر به چشم می‌آید که کاملا خاص و ویژه همان برند باشد. استفاده از قالب‌های تکراری برای چنین شرکتی در نظر مخاطب بدچشمی می‌کند.

به این صفحه امتیاز دهید.

خواندن مطالب زیر را نیز به شما پیشنهاد میکنیم:

پرسش و پاسخ، نظر

سوال یا نظری دارید؟ بنویسید و ارسال کنید.

طراحی شده توسط تیم توسعه و طراحی آرنیکاوب
×