خدمات طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ

لوکال هاست چیست؟چه مزایایی دارد؟

در این مقاله از مجموعه مقالات آرنیکاوب قصد داریم به همه آن چیزی که درمورد لوکال هاست وجود دارد بپردازیم. از این سؤال که، لوکال هاست چیست آغاز می‌‎کنیم و سپس گام به گام شما را با ابعاد مختلف آن آشنا خواهیم کرد. واژه لوکال هاست در میان برنامه نویسان یکی از پرکاربردترین واژه ها است و احتمالا شما هم از دوستان یا همکاران برنامه نویس‌تان شنیده‌اید که “پروژه اخیر من بر روی لوکال هاسته”.

تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا بتوانید به صورت رایگان، بدون نگرانی از حجم اینترنت، سرعت بالا و تنها با نصب یک نرم افزار، سروری واقعی داشته باشید و کدهای php خود را اجرا کنید و از دیگر مزایای لوکال هاست که در ادامه توضیح داده‌ایم، بهره‌مند شوید.

 

لوکال هاست چیست؟

لوکال‌ هاست (localhost) در واقع یک محیط یا مکان، برای ویندوز است که در آن می‌توانید به توسعه وب بپردازید. این که چطور و چگونه این کار را انجام دهید و یا نیازمند چه ابزاری هستید را در ادامه مطلب توضیح داده‌ایم.

اما برای شناخت بیشتر با لوکال هاست و ماهیت آن، باید بگوییم که هاست یا میزبان محلی، زمانی ایجاد شد که افراد در طراحی سایت با مشکلاتی مانند: سرعت پایین اینترنت و پهنای باند، آپلود فایل‌ها و تغییر در تنظیمات، روبرو شدند.

از این رو، لوکال هاست ایجاد شد و تفاوت عمده آن با هاست، این است که در هاست، سایت برای سایر افراد، قابل رؤیت نیست و این خود شمایید که می‌توانید بر روی سایت‌تان کدنویسی کنید، تمرین کنید و هر نوع تغییری که تمایل دارید را در آن به وجود بیاورید.

حتما بخوانید: هاست چیست؟لوکال هاست

چرا لوکال هاست؟

با افزایش چشمگیر و رو به رشد راه اندازی سایت‌ها در سال‌های اخیر، تعداد برنامه نویسان و علاقمندان به کدنویسی نیز، افزایش یافت. به طوری که، برنامه نویسی با زیان php هم گسترش پیدا کرد و این خود دلیل مهمی بر استفاده بیشتر و افزون‌تر از هاست محلی شد.

حال به این سؤال می‌رسیم که چرا باید از لوکال هاست استفاده کنیم و اساسا هاست محلی، چه مزایا و ویژگی هایی دارد که تا این حد محبوب و پرطرفدار است؟همانطور که گفتیم، هاست یا میزبان محلی، این امکان را برای برنامه نویسان و طراحان سایت فراهم کرده است که زبان‌های مختلف برنامه نویسی وب را به صورت آفلاین، تست، خطایابی و اجرا کنند.

بهتر است بدانید که اکثر برنامه نویسان حرفه‌ای، برای کاهش درصد خطاها و اشکالات خود، هنگام تمرکز بر روی یک پروژه کدنویسی، ابتدا تمامی کارهای خود را بر روی یک هاست محلی انجام می‌دهند، باگ‌های پروژه را رفع می‌کنند و در انتها آن را بر روی هاست اصلی یا سرور واقعی خود منتقل می‌کنند.

چرا باید لوکال هاست داشته باشیم

مزایای استفاده از لوکال هاست

نیاز به لوکال هاست، صرفا به رفع باگ ها و خطاهای یک پروژه محدود نمی‌شود، بلکه مزایای دیگری هم دارد. از جمله:

سرعت و راحتی در ویرایش فایل ها

یکی از مشکلات استفاده از هاست‌های واقعی برای ویرایش فایل‌ها در پنل های مدیریتی مانند دایرکت ادمین و یا سی پنل، این است که اکثرا از سرعت کمی برخوردارند. در حالی که، لوکال هاست، هر آنچه نیاز دارید را در سریع ترین زمان ممکن در اختیارتان قرار می‌دهد.

رایگان بودن

هاست محلی، نیازی به خریداری ندارد، پس کاملا رایگان است و با انجام چند مرحله می‌‎توانید از آن بهره ببرید.

مزایای استفاده از زمپ

سرعت بالا در انتقال اطلاعات به سرور

در هاست‌های واقعی، به دلیل استفاد از اینترنت، انتقال فایل ها به سرور، کاری زمان بر است، بویژه هنگامی که فایل های پروژه شما حجم زیادی داشته باشد. در حالت آفلاین و استفاده از لوکال هاست، این مشکل نیز وجود ندارد. علاوه بر آن، به دلیل وجود سرعت بالای انتقال اطلاعات، زمان کاری و تمرکز بیشتری نیز، خواهید داشت.

 

عدم نیاز به اینترنت

اگر برنامه نویس باشید، به احتمال زیاد این تجربه را داشتید که پروژه کدنویسی شما فقط به خاطر نبود اینترنت، به تعویق افتاده است. هاست محلی، با قابلیت انجام پروژه در حالت آفلاین، کمک بزرگی به شما می‌کند.

 

روش های ایجاد لوکال هاست

در این قسمت از مقاله و پس از این که توضیح دادیم لوکال هاست چیست، به دو روش ایجاد هاست محلی، توسط ابزارهایی به نام های xampp و wamp می‌پردازیم.

wamp

Wamp مخفف Windows، Apache، MySQL، PHP و Perl است. در واقع، ومپ از این قابلیت برخوردار است که می‎‌تواند ابزارهای بالا را بر روی ویندوز پشتیبانی و اجرا کند. به طور کلی، برنامه ومپ بر روی ویندوز قابل نصب است و برخلاف برنامه زمپ، بر روی سیستم عامل های دیگری مثل لینوکس و مک، قابل دسترسی نیست.

اما ومپ، به شما این امکان را می‌دهد که با استفاده از ابزارهایی همچون آپاچی و PHP، لوکال هاست خود را ایجاد کرده و از سوی دیگر، یک سایت بر روی کامپیوتر خود راه اندازی کنید. بنابراین، با استفاده از wamp، می‎‌توانید فضای موجود در رایانه شخصی خود را مثل فضای یک هاست واقعی در نظر گرفته و اقداماتی همچون خروجی کدهای php را نیز مشاهده کنید.

روش‌های ایجاد لوکال هاست

Xampp

نرم افزار زمپ، از جمله برنامه‌هایی است که طراحان سایت و برنامه نویسان با آن، به صورت گسترده سروکار دارند و برای شبیه سازی لوکال هاست بر روی سیستم عامل‌هایی مانند ویندوز، مک و لینوکس، از آن استفاده می‎‌کنند. در واقع Xampp مخفف کلمات Apache، MySQL، PHP ،Perl  است و حرفX  نیز، اشاره به هر ۴ سیستم عامل فوق دارد.

برای راه اندازی لوکال هاست با استفاده از برنامه زمپ، بایستی تمام مراحل زیر را جهت نصب نرم افزار زمپ به صورت گام به گام انجام دهید:

  1. دانلود آخرین نسخه Xampp بر اساس سیستم عاملی که بر روی کامپیوتر دارید.
  2. کلیک برروی گزینه نصب برنامه زمپ
  3. پس از نصب برنامه، در اولین صفحه بر روی گزینه Next کلیک کنید
  4. صورت پیش فرض تمام کامپوننت‌ها انتخاب شده اند، در صورت تمایل برخی از آن‌ها را انتخاب کنید
  5. در مرحله بعدی مسیر نصب برنامه زمپ رابه صورت پیش فرض انتخاب کنید
  6. در اینجا و با کلیک بر روی گزینه Next، تمام مراحل نصب انجام خواهد شد که نیاز به کمی صبوری دارد
  7. پس از اتمام نصب، درخواست باز کردن پورت برای اجرای Apache را می‎شود که باید تأیید کنید
  8. گزینه Finish را کلیک کنید
  9. زبان مورد نظرتان را انتخاب کنید
  10. هم اکنون نرم افزار زمپ آماده استفاده است

 

و اما جمع بندی

در این مقاله از مجموعه مقالات آرنیکاوب به این موضوع پرداختیم که لوکال هاست چیست و با چه روش‌هایی می‎‌توانید بدون نیاز به اینترنت، از آن استفاده کنید. بنابراین، در صورتی که پروژه‌های تمرینی داشته باشید و یا قصد دارید کدهای خود را با سرعت بالا و بدون خطا اجرا کنید، لوکال هاست (localhost) کمک بسیار زیادی به شما کرده و نیاز شما را به خوبی، مرتفع می‌کند.

به این صفحه امتیاز دهید.

خواندن مطالب زیر را نیز به شما پیشنهاد میکنیم:

پرسش و پاسخ، نظر

سوال یا نظری دارید؟ بنویسید و ارسال کنید.

طراحی شده توسط تیم توسعه و طراحی آرنیکاوب
×