جزییات عوامل موثر در هزینه های طراحی سایت
وبسایتها، فروشگاههای جدید و دفاتر جدید کسب و کار، برای بسیاری از شرکت ها، کارخانه ها و کسب و کارهای تجاری به حساب میآید. حتی شرکتهایی که در دنیای واقعی و فیزیکی مشتریان زیادی دارند و فعالیتی در فضای اینترنت ندارند، اکنون ارزش داشتن یک وبسایت را به طور غیرقابل باوری درک میکنند و به مشتریان اجازه میدهند تا به صورت آنلاین از طریق وبسایت با کسب و کارشان در تعامل باشند. اگر مشاغل و سازمانها را کنار بگذارید، حتی متخصصان و حرفهایها هم، اکنون اهمیت حضور وبسایت را صرف نظر از هزینه طراحی سایت احساس میکنند. با این حال سعی کردیم تا در این مقاله شمارا با عوامل موثر در هزینه های طراحی سایت، آشنا کنیم و به شما مسیر مشخصی از عوامل و هزینههای پیش رو را نشان دهیم.
با وجود زندگی دیجیتالی و قرار گرفتن جامعه در معرض رسانههای اجتماعی، بسیاری از افراد میتوانند در فضای اینترنت مخاطبان خاص خود را داشته باشند. حتی افراد حرفهای نسبت به نمایش تواناییهای شخصی خود از طریق وبلاگها و وبسایتها تمایل دارند.
از آنجا که انواع مختلفی از وبسایت متناظر با جایگاه، مخاطبان و هدف آنها وجود دارد، هزینه های توسعه وب سایت تا حد زیادی متفاوت است. بدیهی است که هزینه طراحی سایت برای مشاغل بزرگ و یک سایت یک صفحهای برای یک کسب و کار محلی یکسان نخواهد بود.
برای به دست آوردن ایده مناسب از هزینه طراحی سایت و چالشهای مربوطه، باید به موارد زیر توجه کنید:
- هزینه توسعه وبسایت با خدمات مختلف توسعه
- هزینه اجزای مختلف وبسایت
- هزینههای بلند مدت مربوط به پشتیبانی و نگهداری
عوامل موثر در هزینه های طراحی سایت به تفکیک
هزینه طراحی سایت به عوامل مختلفی مانند: نوع وبسایت، نوع دامنه و موارد انتخابی شما برای انتخاب سرویس میزبانی (Host)، انتخاب شما نسبت به پلتفرمهای CMS، انتخاب فن آوریها، افزونهها، کارکردها و ویژگیهای مورد نیاز، پیچیدگی معماری وبسایت، طراحی رابط کاربری، هزینه تعمیر و نگهداری و غیره بستگی دارد.
اجازه دهید مختصراً به هر یک از این عوامل بپردازیم:
1- نوع وبسایت
این اولین مولفه مربوط به هزینه طراحی سایت است. هزینه ساخت یک وب سایت تجاری کوچک و یک فروشگاه بزرگ تجارت الکترونیک تا حد زیادی متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال، یک سایت وبلاگ نویسی شخصی و یک سایت بزرگ فروش تورهای مسافرتی و رزرو بلیط دارای عملکرد، ویژگیها، ساختار و هزینه مربوط به توسعه متفاوت هستند.
2- دامنه و هاستینگ
برای داشتن وبسایت خود قبل از هر چیز، به یک آدرس دامنه و یک سرویس میزبانی نیاز دارید. بنابراین، شما نیاز به خرید دامنه و به دست آوردن خدمات میزبانی (Host) از فروشندگان شخص ثالث دارید.
3- انتخاب فناوری
آیا به سراغ زبانهای عادی برنامه نویسی وب مانند HTML یا PHP می روید، یا یک راه حل کامل CMS مانند وردپرس یا Magento را انتخاب می کنید؟
4- ویژگیها و عملکردها
ویژگیها و عملکردهای اضافی نسبت به فناوریهای اولیۀ مورد نیاز، نوع پلاگینها یا افزونهها یا ابزارهای مورد نیاز دیگر، هر یک هزینههای خاص خود را دارند.
5- طراحی و توسعه
شما میتوانید از خدمات یک شرکت توسعه وب معتبر استفاده کنید یا فقط از یک فریلنسر کمک بگیرید. بدیهی است، بر اساس این امر، تفاوت هزینه وجود خواهد داشت. برای منابع مالی بسیار محدود و محدودیتهای بودجه، میتوانید تصمیم به توسعه و طراحی کامل برای خود بگیرید.
6- پشتیبانی و نگهداری
سرانجام، ساختن یک وبسایت تازه شروع کار است و فقط در صورت تداوم فعالیت، ثمربخش است. به طور طبیعی، پشتیبانی و نگهداری نیز یک مؤلفه مهم هزینه برای هر وبسایت است.
هزینههای اساسی در طراحی سایت
تا الان، ما مؤلفههای مهم هزینه ساخت وبسایت را از ابتدا فهمیدهایم. اکنون، ما با کمی عمق بیشتر هزینههای مختلف را بررسی خواهیم کرد:
1- نام دامنه
نام دامنه، نام وبسایت شما یا آدرسی است که افراد در مرورگر تایپ میکنند تا وبسایت شما باز شود. از آنجا که مردم هیچ تصوری در مورد دسترسی به وبسایت از طریق آدرس (IP) آن ندارند، نام دامنه روش متداول دسترسی به وبسایت است. به طور کلی، قیمت یک نام دامنه بستگی به پسوند و شرکت ارائه دهنده آن دارد.
برای مثال دامنه هایی با پسوند داخلی نقطه آی آر (ir.) قیمتی بین 6 تا 16 هزار تومان برای هر سال دارند که بستگی به شرکت فروشنده دارد. در صورت انتخاب نام دامنه پرمیوم (ویژه، برای مثال com.) یا انتخاب یک پسوند دامنه سفارشی بر اساس موقعیت یا دستهبندی خود، ممکن است نیاز باشد که مبلغ بیشتری در سال پرداخت کنید. با انتخاب دامنههایی با پسوند ارزانتر یا خرید دامنه برای چندین سال یا خرید از شرکتهایی که خدمات با قیمت پایین تر ارائه میدهند، میتوانید این هزینهها را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.
2- گواهی SSL
گواهینامه های SSL (لایه اتصال ایمن) برای رمزگذاری دادههای مهم مربوط به معاملات و فروش اینترنتی از طریق کارت اعتباری لازم است. این امر به ویژه در مورد وبسایتهای تجارت الکترونیکی برای محافظت از دادههای مالی و معاملات ضروری است. گواهینامههای SSL برای هر وبسایت کاری، که باید با اطلاعات شخصی کاربر، دادههای مالی و اجازه معاملات فعالیت کند، ضروری است. مراجع مختلف صدور گواهینامه وجود دارد و بسته به اعتبار آنها هزینه گواهی SSL متغیر است.
3- میزبانی وب (Host)
یکی دیگر از عوامل موثر در هزینه های طراحی سایت، خرید Host میباشد. شما با خرید دامنه فقط آدرس خود را در اختیار دارید اما بدون سرویس دهنده میزبان یا Host، وبسایت شما آماده نخواهد شد. نام دامنه درست مثل یک قطعه زمین خالی است. با یک سرویس میزبانی، در واقع میتوانید از یک فضای حافظه برای ساخت و راه اندازی وبسایت استفاده کنید. به عنوان مثال هزینه Host وردپرسی از 50 تا 150 هزار تومان در هر ماه متغیر است. همیشه میتوانید با پرداخت سالانه هزینه بسیار ارزانتری را انتخاب کنید.
4- سیستم مدیریت محتوا
سیستم مدیریت محتوا (CMS) سیستمی است که نسبتاً همه چیز را برای نمایش مطالب سایت شما به روشی بسیار سازمان یافته ارائه میدهد. استفاده از CMS موجب از بین رفتن زمان توسعه و هزینه طراحی سایت میشود. مجموعهای از سیستم عاملهای محبوب CMS از جمله WordPress ،Drupal ،Joomla ،Magento و بسیاری دیگر را در اختیار دارید. شما نیازی به انتخاب نسخه پولی از CMS را ندارید زیرا راه حلهای رایگان و منبع باز CMS به نسبت تمام عناصر طراحی و ویژگیهای مورد نیاز شما مجهز هستند.
5- انتخاب قالب و تِم سایت
برای طراحی وبسایت تخصصی انتخاب قالب و تِم مناسب برای سایت خیلی مهم میباشد. اکثر پیشنهادات CMS با قالبهای پیش فرض و از قبل ساخته شده موجود است که به کاربران این امکان را میدهد تا طبق ترجیح خود یکی را انتخاب کنند. علاوه بر قالبهای رایگان، قالبهای پولی و پرداختی زیادی نیز برای انتخاب وجود دارد. در صورتی که قالبهای موجود در فروشگاههای اینترنتی و دیگر سایتها آن چیزی که شما میخواهید نیستند، میتوانید یک قالب جدید را با تمام ویژگیهای مورد نظر خود شخصیسازی و طراحی کنید. بدیهی است، هر دو قالب پولی و قالبهای طراحی شده سفارشی هزینههایی بیشتر از قالبهای رایگان خواهند داشت.
6- یک طرح کامل یا یک طراحی مجدد
در صورتی که فقط بخواهید با بهروزرسانی طراحی، وبسایت موجود خود را دوباره احیاء کنید، هزینه آن بسیار کم خواهد بود. در صورت طراحی کامل وبسایت، هزینه بسیار بالاتر خواهد بود. هزینه طراحی مجدد یا طراحی جدید همیشه به نوع وبسایت، CMS مورد استفاده شما و نوع عناصر طراحی دلخواه مورد نیاز شما بستگی دارد.
طراحی وب واکنشگرا یا طراحی وب دوستدار موبایل
از آنجا که گوگل و همه موتورهای جستجو آشکارا از وبسایتهایی با طراحی واکنشگرا برای موبایل طرفداری میکنند، هنگام ساخت یک وبسایت جدید باید این را در نظر داشته باشید تا بتوانید ترافیک موتورهای جستجو را هدف قرار دهید. اکثر وبسایتها و قالبها این روزها به طور پیش فرض از پروتکلهای طراحی وب پاسخگو و واکنشگرا استفاده میکنند. به روزرسانی طراحی قدیمی سایت به یک طراحی واکنشگرای جدید ممکن است برای شما چند صد هزار تومن هزینه داشته باشد.
ارتقاء وبسایت
پس از اینکه، تصمیم به ساخت یک وبسایت با دلایل کاربردی از جمله جذب ترافیک، گرفتید. به همین دلیل است که وبسایت شما باید برخی از ویژگیها و کارکردهای اضافی را برای افزایش حجم ترافیک و بهدست آوردن مشتریان جدید به ارمغان آورد و رتبه جستجو را افزایش دهد. این ویژگیهای اضافی نیاز به انتخاب چند افزونه مفید دارد و نسخههای غیر رایگان این افزونهها فقط هزینه را اضافه میکنند.
بهینه سازی موتور جستجو (SEO)
از آنجا که رنکینگ یک وبسایت در درجه اول به ایجاد ترافیک از طریق موتور جستجو و بازدید مخاطبان بستگی دارد،. ساختمان یک وبسایت باید دارای ویژگیهای دوستانه SEO خوبی باشد. در حال حاضر، هر شرکت توسعه وب برای ارائه ویژگیهای SEO وبسایت هزینه اضافی دریافت خواهد کرد و هزینه آن از یک شرکت به شرکت دیگر متفاوت خواهد بود. در هر صورت، باید بودجهای را برای ویژگیهای مربوط به بهینه سازی موتور جستجو (SEO) اختصاص دهید. ضمناً شما میتوانید دوره آموزش سئو و کارگاه آموزشی بهینه سازی وب سایت گروه آرنیکاوب را از طریق وب سایت رشدانا ثبت نام نمایید.
تبلیغات به روش پرداخت به ازای هر کلیک (PPC)
تبلیغاتی که در نوار کناری Google، در هر وبسایت و یا در زیر ویدیوی YouTube مشاهده میکنید تبلیغات Pay-Per-Click (PPC) هستند که به این معنی است که براساس تعداد کلیک کاربران، ناشران این تبلیغات درآمد خاصی کسب میکنند. تبلیغات PPC روشی قابل اعتماد برای کسب درآمد از وبسایت و گرفتن سود است. در ابتدا، کسب و کار شما همچنین میتواند چنین آگهیهایی را در وبسایتهای دیگر منتشر کند و تبدیل ترافیک از وبسایت های دیگر را تقویت کند. هزینه چنین تبلیغات بستگی به رقابت در حوزه فعالیت شما دارد.
بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO)
به عنوان یک تجارت، تنها هدف از ایجاد یک وبسایت، جذب و تبدیل مشتری به خریدار از طریق ترافیک اینترنتی و فعالیتهای کاربر در فضای اینترنت است. بنابراین، شما باید روی بهینه سازی نرخ تبدیل مشتری به خریدار تمرکز کنید. نرخ تبدیل در درجه اول از طریق آزمایش A / B مورد آزمایش قرار میگیرد.
نوشتن مقاله
وبسایت شما برای محتویات داخلش به متن نوشتاری نیاز دارد. مطالب خوب باعث افزایش ترافیک و نرخ تبدیل مشتری به خریدار برای وبسایت شما میشوند. مطالب شما مسئولترین عنصر برای به دست آوردن رتبه بهتر در موتورهای جستجو است که به نوبه خود به شما در تبدیل مشتری به خریدار بیشتر کمک میکند. برای تولید مطالب منحصر به فرد، اصلی و بسیار مفصل، یک وبسایت ممکن است نیاز به پرداخت هزینه به یک نویسنده کاربلد و حرفهای داشته باشد که به میزان حرفه و کیفیت کاری آن نویسنده بستگی دارد.
بازاریابی محتوا
یک وبسایت نمیتواند با تمام مطالب با کیفیتی که منتشر میکند، بیکار باشد. برای رسیدن به مخاطب هدف خود، باید همان محتوا را نیز بازاریابی کند. این چیزی است که ما آن را بازاریابی محتوا مینامیم. بازاریابان محتوا از طریق چندین کانال از جمله رسانههای اجتماعی، وبلاگها، فیلمها، اینفوگرافیکها، نمودارها، تظاهراتها، پادکستها و سایر کانالهای چندرسانهای به مخاطب هدف میرسند. ساخت یک تیزر ویدیویی ممکن است در مقایسه با سایر روشهای تبلیغاتی، دارای محتوای گران باشد و قیمت آن از 500 هزار تومان تا چندین میلیون تومان بسته به کیفیت و زمان ویدیو متفاوت باشد. هزینه تبلیغ از طریق روشهای دیگر تبلیغات با توجه به محتوا متفاوت است.
رسانههای اجتماعی
سرانجام، هر وبسایت میتواند به راحتی خدمات و پیام برند خود را از طریق رسانههای اجتماعی تبلیغ کند. اگرچه از نظر چهره، بازاریابی در رسانههای اجتماعی از طریق ایجاد صفحه و اشتراک (اکانت) هزینهای ندارد، اما حفظ حضور مداوم با ارسال مطالب متنوع و منظم به ابزارها، متخصصان و منابع اختصاصی نیاز دارد. هزینه برای حضور مؤثر در رسانههای اجتماعی با به روزرسانی منظم پستها بستگی به نوع فعالیت شما دارد، به طور مثال آیا خودتان تولید محتوا برای صفحه مجازی خود میکنید یا خیر؟
گزینههایی برای انتخاب توسعه دهنده وب شما
سرانجام، هزینه توسعه وبسایت جدید شما به این موضوع بستگی دارد که آیا شما با استفاده از منابع آنلاین از روی مبل خانه خود، به توسعه سایت اقدام میکنید یا به یک توسعهدهنده متخصص فریلنسر علاقه دارید یا به یک آژانس توسعه وب معتبر مراجعه میکنید. بدیهی است که این سه گزینه نتایج متفاوتی در هزینه کل توسعه دارند.
همه کارها را خودتان انجام دهید
در کمال تعجب، راهنماها و کمکهای آنلاین کافی و آبجکتهای کاملی وجود دارد که میتوانید از آنها برای ساختن یک وبسایت برای خود استفاده کنید. هنگامی که خودتان یک وبسایت ایجاد میکنید، باید از طریق راهنماهای آنلاین شرکتهای میزبانی از سایتها (هاستینگ)، یک ارائه دهنده هاستینگ خوب انتخاب کنید. برای ساخت آسان وبسایت و استفاده از ویژگیهای مفید و قوی، پلتفرم CMS مانند وردپرس، که برای مدیریت سایت بسیار راحت و کاربردی است، آماده است تا از شما پشتیبانی کند و ویژگیهای مفیدی را برای مدیریت سایت به شما بدهد. هنگام مراجعه به افزونهها، همیشه بررسی اتفاقاتی که قبلا در سایت رخ داده است را انجام داده و از آن ها برای غنی سازی سایت خود با ویژگیهای مربوطه استفاده کنید.
یک فریلنسر را استخدام کنید
در صورت داشتن منابع مالی بهتر برای استخدام یک توسعه دهنده وب حرفهای، باید همیشه به دنبال آن باشید. چندین وبسایت آنلاین وجود دارد که به شما امکان میدهد تا حرفه ای های توسعه دهنده وب را با نرخ رقابتی استخدام کنید. ضمناً، به جای این که فقط روی هزینه های استخدام برای هر ساعت تمرکز کنید، روی اعتبار برنامه نویسان از نظر تجربه در پروژهها و مدارک متمرکز شوید.
استخدام آژانس
سرانجام، همیشه میتوانید توسعه وب خود را به یک شرکت معتبر با نمونه کارهای عالی در توسعه وب واگذار نمایید. این راه میتواند گرانترین گزینه در بین هر سه موردی باشد که ما در اینجا به آنها اشاره کردیم، اما با توجه به نتایج تضمین شده از طرف برخی شرکتها، این گزینه میتواند در عین گران بودن، بهترین راه باشد.
آیا قصد ساخت وب سایت را دارید؟ خب، آن را در اختیار ما بگذارید. با توجه به ماهیت شغل و وبسایت خود، ما به شما گزینههای رقابتی و نتیجه محور را پیشنهاد میکنیم. فقط یک پیام به ما بدهید و ما در اولین فرصت پاسخ خواهیم داد. شما با مراجعه به صفحه لیست قیمت طراحی سایت، میتوانید تعرفههای مربوط به طراحی انواع وبسایت را در آرنیکاوب مشاهده کنید.